5 saker du packar men sällan använder på seglingssemestern

På seglingssemestern packar vi ofta ner mycket saker på alla olika små vråer i båten. Allt från "nöd-mat" till extra tjocktröjor. Vi listar upp några saker som många packar med sig men sällan använder (självklart personligt och från familj till familj). Vilka saker tar ni alltid med med sällan använder? 


Fiskespö - Det låter som en jätterolig idé från början men efter en kort stund utan lycka blir det tråkigt och användandet minskar och minskar.

Cyklop/ simfötter - Ska alltid med för att det "hör till" men används ändå max 1 gång eftersom det alltid är för kallt vatten kring Sveriges kuster.

Träningskläder - Det här är dock väldigt personligt men det är många som alltid tänker att en löptur på någon ny klippa kommer bli magiskt men sen lockar ändå familje-hänget och att njuta på annat sätt. 

Fina kläder - Kläderna du packar ner för ifall-att-situationer, ifall att vi ska till Sandhamn, ifall att vi ska äta på någon restaurang osv.

Skolböckerna eller arbete medtaget från jobbet - Semestern är till för att njuta och umgås. Istället för att gå runt med ångest över att du ännu inte gjort nånting, lämna det hemma. 

Top