”40 years, 40 Stories”

– Volvo Ocean Race firar sitt 40-årsjubileum med fototävling

2013 firar Volvo Ocean Race sitt 40-årsjubileum och det vill tävlingen uppmärksamma tillsammans med sina fans. För att illustrera utvecklingen för evenemanget, som började som Whitbread Round the World Race den 8 september 1973, har tävlingen samlat sina 39 bästa ”race face”-bilder till en jubileumsutställning. Meningen är att den 40:e bilden ska komma från DIG.

Efter 40 år finns det många som sitter inne på bilder från ett hamnstop som Volvo Ocean Race gjort runt om på jorden. En bild på en seglare ombord på en båt eller på kajen, kanske från någon av de gånger som tävlingen besökt Sverige i Göteborg eller Stockholm.

Volvo Ocean Race startar nu fototävlingen ”40 years, 40 stories” som pågår från 22-29 maj och där temat är seglare, familjer, vänner, publiken och DU.

Om du har en bild som säger något om passionen, stoltheten och engagemanget hos de som gjort Volvo Ocean Race till det stora evenemang det är idag kan du skicka in den som ett bidrag till tävlingen.

Om bilden är riktigt bra kan den väljas ut till att bli en del av jubileumsutställningen i tävlingens officiella museum - Volvo Ocean Race Museum i Alicante, Spanien.

Skicka ditt bidrag till tävlingen via mail till: competition@volvooceanrace.com senast onsdagen den 29 maj klockan 17:00.

För tävlingsregler och mer information om hur du deltar, var god besök: www.volvooceanrace.com.

Top