Feelgood från Mentawai Islands (video)

The Bird | Augusti 01/2014

Foto The Bird
Bättre än så här blir det inte. Paul Borrud spenderade 11 dagar i juni på Mentawai Islands för att surfa och filma. Förhållandena var perfekta med lätt landvind och gott om swell. Här bjuder han på några av höjdpunkterna från resan filmade med hans drone Phyllis. Luta dig tillbaka och njut.     The Best Mentawai Islands Surf Video from my drone, Phyllis. June 2014, by Paul Borrud from The Bird on Vimeo. ... Läs mer »

  I   Kommentera

Barfota armhävning på vatten

devinsupertramp | Juli 30/2014

Foto devinsupertramp
Här har vi ett kreativt gäng som gillar lekar i hög fart. Lätt och lekfullt susar de fram på vattenytan; på fötterna, på händerna, upp och ner och på sidan. Undrar just hur det faktiskt känns att träffa vattenytan i den farten?   Barefoot Skiing behind Airplane in 4K - Insane!       Länk till klippet: http://youtu.be/vdTrr_VRKgU. Läs mer »

  I   Kommentera

Foilboard mega loops med Adam Withington

Alex Aguera | Juli 12/2014

Foilboard mega loops med Adam Withington. Foto Alex Aguera
Här bjuder vi på ett kort klipp filmat av Alex Aguera. Kitesurfaren heter Adam Withington och platsen Kanaha, Maui.     Läs mer »

  I   Kommentera

Ben Ainslie bygger Americas Cup bas i Portsmouth!

© Lloyd Images | Juli 01/2014

BAR bas i Portsmouth
Sir Ben Ainslie och hans Ben Ainslie Racing är en av utmanarna till Americas Cup och nu får man stöd av den brittiska staten för att bygga upp en bas i Portsmouth. Beslutet att stötta den brittiska satsningen tog på absolut högsta nivå på 10 Downing Street med premiärminister David Cameron.    Sjävlklart är det inte bara äran att vinna Americas Cup som hägrar för den brittiska regeringen när man sa... Läs mer »

  I   Kommentera

5 mest lästa veckan som gick!

X Sail Racing | Juni 23/2014

Fem mest lästa
Vissa veckor finns det en riktig snackis som sticker ut i flödet av seglingnyheter och händelser. Det kändes inte som någon stor överraskning att den finska varianten av Jean Claud Van Dammes "epic split" skulle vara en händelse av stort intresse för våra läsare. Detta är också ett mycket bra exempel på hur man kan göra sina sponsorer nöjda. Det finska X Sail Racing teamet, som bär reklam för Samsung, Audi och... Läs mer »

  I   Kommentera

Seglargymnasiet söker elittränare/alt: Sveriges...

SSF | Maj 29/2014

Björn Allansson RIG Motala
Att få utveckla framtidens elitseglare på heltid är många tränares dröm. Från hösten 2014 finns den möjligheten på Motala Seglargymnasium där Motala kommun nu söker en tränare.   I Sverige finns två Riksidrottsgymnasier i segling där eleverna kan kombinera gymnasiestudier med seglingsträning. Ett av dem ligger i Motala med optimala förhållanden för seglingsträning vid Vättern... Läs mer »

  I   Kommentera

On the Wire 2014

SEARCHMAGAZINE | Maj 28/2014

_MG_8048
Förutsättningarna kunde inte bli bättre för en lyckad regatta. När fyrtiotalet seglare samlades i Björlanda i lördags för tvådagarsregattan On the Wire, möttes de av måttlig men stadig vind, strålande sol och sommarvärme. On the Wire 2014 kom att totalt domineras av Ebbe Rosén och Olle Wenrup i sin 505. De spikade alla sju racen och oftast med en rejäl lucka till tvåan. Nu är inte Ebbe och Olle precis o... Läs mer »

  I   Kommentera
Search Magazine #3 2014. Foto Xaume Olleros/PSI/Volvo Ocean Race

ADVENTUROUS ISSUE #43 OUT NOW!
PASSION RULES


x