The Edge of Denmark

Jesus Carceller | April 07/2014

Victor David Rosario. Foto Jesus Carceller
Här är ett klipp om surfare Victor Rosario och hans surfvardag i Danmark. Victor är ursprungligen från från Dominikanska Republiken. Filmen THE EDGE OF DENMARK är resultatet av ett samarbete mellan LAKOR Soulwear och Victor Rosario. Kevin Pedersen har fotat och redigerat. Extramaterial kommer från Lars Goth.   För några år sedan gjorde vi ett porträtt med Victor (#1 2010), i samband med det hamnade han på omslaget (... Läs mer »

  I   Kommentera

Elixir - actionsporternas filmfestival 2014

Elixir | April 06/2014

Elixir - actionsporternas filmfestival 2014
Årets ödmjukaste filmfestival går av stapeln i Göteborg den 8 april, i Stockholm den 9 april samt i Östersund den 16 april. Köp din biljett på www.elixirfilm.se!   Läs mer »

  I   Kommentera

Have a Hobie Life

SailingHallofFame | Mars 31/2014

In loving memory Hobie Alter
En surf- och seglingslegend har lämnat oss. Så här skriver Pia L'Obry som driver den svenska Hobieagenturen www.hobieshop.se:   "Hobie Alter, mannen, myten, legenden bakom så många innovativa, revolutionerande vattenfarkoster har gått bort 80 år gammal. R.I.P En man som ständigt tänkte "out of the box" och som dessutom förverkligade sina idéer, till glädje för så många runt om i hela vär... Läs mer »

  I   Kommentera

Thomas Traversa tränar på Teneriffa - video

Red Bull media house | Mars 25/2014

Thomas Taversa under tävling i Cornwall
Det är nu ungefär en och en halv månad sedan Red Bull Storm Chase gick av stapeln i Cornwall. Vinnaren av tävlingen är en lovande surfare av fransk härkomst.    Efter det att han vann RB Storm Chase, lite av en slump enligt honom själv, reste Thomas till Teneriffa för att slipa på sina freestyle- och waveskills. Tillsammans med Alex Mussolini filmar och dokumenterar han sin resa runt ön till tonerna av Ben Howard. Njut av vä... Läs mer »

  I   Kommentera

Glada kite-kvinnor utmanar norska fjäll

Malin Rapp | Mars 18/2014

Malin Rapp i vinterskrud.
Äventyraren och kitesurfaren Malin Rapp tar sig an nya äventyr. Tillsammans med sin norska motsvarighet och vän Ingeborg Ims Winther är planen att snowkita sig över de Norska fjällen. Både Malin och Ingeborg är två av nordens bästa i just snowkite. Under helgen har duon testat sin utrustning och tränat under sämsta tänkbara förutsättningar, eller bästa, beroende på hur man ser det.   Träningen ... Läs mer »

  I   Kommentera

Vinterkitesurf utan fotstroppar

Horue.fr | Mars 09/2014

vinter surf med horue.fr
Tidigt i dag var det dags igen, franska surfdudesen på Horue.fr lade upp en ny film på youtube. Sist vi såg dem i en video var det med foilande kitebrädor, som var brutal. Idag blev det höga hopp och grym kitesurf i hårt väder utan fotstroppar.   Frankrike har haft en tuff vinter med mycket vind och ”dåligt” väder. För surfscenen har det varit motsatsen, proffs från hela världen har vallfärdats till Euro... Läs mer »

  I   Kommentera

Förbryllande bilder när QM2 bär sin kapten

James Morgan | Mars 07/2014

Kapten Oprey - James Morgan
Medan giganten Queen Mary 2 besökte Bali här om veckan passade rederiet, kaptenen och en fotograf vid namn James Morgan på och plåta. Queen Mary 2 som är världens 7:e största kryssningsfartyg är väldigt stor.      Temat på bilderna var så klart just detta. På den första bilden ser det ut som att kapten Kevin Oprey står på en grynna, men i själva verket står kaptenen på bulben p... Läs mer »

  I   1 Kommentarer

#1 2014

JANUARY ISSUE OUT NOW!


x