Försök att göra en snyggare video; Horue kitefo...

Horue Movie | Juli 22/2014

Horue Movie
Om ni någon gång tänkt att spela in en riktigt snygg film om er sport, satsning eller tävling hämta inspiration från detta. Franska filmarna Horue Movie är helt grymma på att hitta detaljer i naturen och omgivningen som sätter stämning och känsla på videon. Efter det imponernade introt följer film från en kitefoil Speed tävling i Port Saint Louise där Maxime Noche vann herrklassen med 33.406 knop och Al... Läs mer »

  I   Kommentera

Spränger brygga med fyrverkeri!

| Juli 21/2014

Bryggan med fyrverkeri
 Det går inte alltid som man har tänkt sig, det var tänkt att fyrverkerierna på bryggan skulle göra natthimmeln vacker med ljus och färg. Tyvärr lyckades man sätta krutpjäserna åt fel håll, så raketerna avfyrades rakt ner i bryggan istället för upp i luften. Resultatet är hysteriskt roligt att se på men prova inte detta hemma.      Läs mer »

  I   Kommentera

Lagkamraterna om Spithills utvik: "It´s disturb...

ESPN | Juli 21/2014

It´s disturbing, Spithill i lånad båt!
Vi har alla Jimmy Spithills utvik för ESPN för evigt fast etsat på näthinnan, antagligen har ingen seglat naken i en moth tidigare. Nu kommer det fram att båten som det hela utspelar sig i inte är Jimmys egna moth utan tillhör Artemis, Iain ”Goobs” Jensen. Lagkamraterna i Team Oracle USA verkar inte allt för nöjda med vad deras kapten hittat på och ifrågasätter hans omdöme i klippet nedan.     ... Läs mer »

  I   Kommentera

Filmtips: All is lost

| Juli 21/2014

All is Lost
Som seglare är det på något sätt vår skyldighet att se alla mainstream och Hollywood filmer som görs där det kan finnas en liten segelbåt inblandad. Det hör till att man ska kritisera och vara besserwisser kring de tekniska detaljernas sannolikhet och äkthet.    En film som klättrar på hyrtoppen just nu är ”All is lost” med Roberd Redford. I filmen drabbas Redford av skeppsbrott då han seglar i... Läs mer »

  I   Kommentera

This is the graveyard!

49er sailing | Juli 21/2014

This is the graveyard
För en vecka sedan avslutades 49:er EM i Helsingfors. Det var blåsigt under hela tävlingen vilket verkligen satte besättningarna på prov. Tjejerna som seglar 49er FX har det helt klart tuffast, då de har en ny båt att hantera och de flesta seglarna har inte erfarenhet av segling i skiff med dubbeltrapets. På samma sätt som det såg ofantligt vilt ut i början när 18-fot skiffarna och 49:ern kom, blir det många kappsejsninga... Läs mer »

  I   Kommentera

Silver till Kasper på EM i Optimist

Leif Åkesson | Juli 20/2014

Silver till Kasper på EM i Optimist.
Finaldagen inleddes med dimma och vind, som sedan övergick i vindstilla och klart väder. Sedan kom tyvärr dimman tillbaka och sista finalseglingarna kunde därför inte genomföras. Så resultaten från fredagen blir slutresultat och då tog Kasper Nordenram silver på Optimist EM. Det är det bästa resultatet för svenska killar sedan 2004, då Niklas Dackhammar tog samma medalj.   Kasper har seglat mycket stabilt hela v... Läs mer »

  I   Kommentera

Mixed Fleet Race - the foiling week i Garda (vi...

www.foilingweek.com | Juli 19/2014

Foto www.foilingweek.com
The foiling week i Garda är ett flygande läger på Gardasjön för vuxna. Eventet arrangeras av Circolo Vela, båtklubben i Torbole, och är dels en Europacup, dels Italienska mästerskapet i Moth-jolle. Här bjuder vi på ett klipp från en mixad segling. Mer information och fler klipp hittar du på www.foilingweek.com.   Läs mer »

  I   Kommentera
superlowlow

APRIL ISSUE OUT NOW!


x