Trinité-sur-Mer vet hur man bäst firar påsk

Vincent MOUCHEL | April 16/2014

Team Safran är på plats med två båtar; Morgan Lagravière / J80 och Marc Guillemot Open / 7.50m class. Foto Vincent MOUCHEL
Mellan 17 och 21 april samlas hundratals segelbåtar i 17 olika klasser för att segla i den populära tävlingen Spi Ouest-France.Tävlingarna går på Quiberon Bay, utanför den lilla orten Trinité-sur-Mer, med svårprognostiserat och skiftande väder.   Trinité-sur-Mer är en liten håla i franska Bretagne där allt kretsar kring segling. Dagarna innan regattan är det stendött i marinan och så... Läs mer »

  I   Kommentera

Adam Holm mot OS i Rio 2016

Zai Aragon | April 16/2014

Adam Holm. Foto Zai Aragon
Adam Holm är 20 år och den enda svenska manliga professionella vindsurfaren i den internationella OS klassen RS:X. För tre år sedan inledde han sin resa mot OS i Rio 2016. I nästa nummer av Search berättar han om livet som elitidrottare och om hur det känns att tugga taggtråd...   Följ Adam och hans äventyr mot Olympiaden på www.adamholm.com, www.facebook.com och på instagram @adamholmswe.   Läs mer »

  I   Kommentera

Fxsweden bjuder på lifestyle-klipp från Mallorca

Fxsweden | April 16/2014

Foto Fxsweden bjuder på lifestyle-klipp från Malllorca
Här kommer ett klipp från Fxsweden med sekvenser från livet vid sidan av träning och tävling. Mallorca bjuder på rätt schyssta arbetsförhållanden. Snart ser vi dem igen in action i franska Hyères, världscupseglingarna drar igång den 21 april.       Mallorca 2014 from Fxsweden on Vimeo. Läs mer »

  I   Kommentera

Alex´s nya Hugo Boss

ALEX THOMSON RACING | April 15/2014

Alex's nya Hugo Boss. Foto ALEX THOMSON RACING
Alex Thomson Racing har köpt Virbac Paprec 3 och döpt om den till HUGO BOSS. Båten har en diger meritlista; 4:a i Vendée Globe 2012-13, 1:a i Barcelona World Race 2010-11, 2:a i Rolex Fastnet 2011 och 1:a Transat Jacques Vabre 2010. Just nu förbereder man båten för Alex Thomson och Pepe Ribe som skall tävla i doublehandedseglingen Barcelona World Race 2014-15. Närmast väntar en seglats från brittiska Gosport till Rhode Island, U... Läs mer »

  I   Kommentera

Freddie Lööf och Niclas Düring seglar med Artemis

Artemis Racing | April 14/2014

Freddie Lööf och Niclas Düring seglar med Artemis.
Här kommer ett klipp från Artemis Racing som är back in business på San Francisco Bay.Team manager Iain Percy, skipper Nathan Outteridge och trimmer Christian Kamp kommenterar träningen som gästas av svenskarna Freddie Lööf och Niclas Düring.   Mer från Artemis hittar du på www.artemisracing.com.   Läs mer »

  I   Kommentera

Vem är mest vältränad?

ExtremeSailingSeries | April 14/2014

SAP Extreme Sailing Team
Det är ingen tvekan om att an måste vara vältränad för att segla och kunna konkurrera i Extreme Sailing Series och en av de mer fysiskt krävande rollerna ombord är fördäck. I det här klippet har man satt en pulsmätare på dansken Peter Wilbroe SAP Extreme Sailing Team för att mäta hur hårt han arbetar under ett race. Parallellt mätte man pulsen på Alinghis fördäckare Yves Detry. Vem är ... Läs mer »

  I   1 Kommentarer

Pass le bâton

PSI/Dongfeng Race Team | April 12/2014

Foto PSI/Dongfeng Race Team
Dongfengs skeppare fransmannen Charles Caudrelier seglade ombord på Groupama i det senaste Volvo Ocean Race. Här är ett klipp med Franck Cammas från Extreme Sailing Series i Oman och Charles som har fullt upp med att få ordning på lagets nya båt och besättning.   Läs mer »

  I   Kommentera

#1 2014

JANUARY ISSUE OUT NOW!


x