Express SM i Marstrand 1-3 augusti

SEARCHMagazine | Juli 31/2014

Foto SEARCHMagazine
Rejäl uppgång i Expressklassen    Då var det dags! Årets Express SM lockar fler seglare än på länge. 
Det är Marstrands Segelsällskap som arrangerar tävlingen och det väntas fint väder och många duktiga seglare från hela Norden. Den största utländska flottan kommer från Norge. 
Hittills har ingen utländsk båt lyckats med bedriften att erövra Svenska Mästerskapen men hot... Läs mer »

  I   Kommentera

Searchers: For Fun på Kieler Woche!

For Fun | Juli 31/2014

inför race
Tjejerna på For Fun har varit i Kiel och seglat Kieler Woche och tar med sig många mycket ny erfarenhet. Säsongens stora mål EM i Ängelholm närmar sig och här kommer en rapport från Kiel med teamets framsteg!   Kieler Woche Eftersom den här uppdateringen kommer in lite efter Kiel så är det ju bara passande att berätta lite smått om vad som egentligen hände där. Först av allt kan jag nog börja m... Läs mer »

  I   Kommentera

Mälar 22 - SM 2014 (video)

Torkel Stillefors | Juli 29/2014

Foto Torkel Stillefors
Första veckan i juli avhandlades M-Båts SM vid Rastaholm i Mälaren. Här är ett skönt filmklipp med mycket seglingsglädje från Torkel Stillefors.   Tipstack Christofer Clevhammar.     Länk till klippet: http://youtu.be/Sb2qQthQJX4. Läs mer »

  I   Kommentera

Bohusracet 2014, starten i Uddevalla (video)

UpplevelseFilm | Juli 29/2014

Foto UpplevelseFilm
Nästan 200 båtar deltog i 2014-års upplaga av Bohusracet. Här ser vi båtarna i Uddevalla, kvällen innan start, och en del av den mycket lugna och stillsamma starten på Byfjorden, innanför Uddevallabron.   Tipstack till Henrik Pettersson.       Länk till klippet: http://youtu.be/1aU-Q0vQvws. Läs mer »

  I   Kommentera

Search Magazine #3(43) 2014 the ADVENTUROUS issue

Search Magazine | Juli 11/2014

SEARCH MAGAZINE #3 2014. FOTO Xaume Olleros/PSI/Volvo Ocean Race
Årets tredje nummer landade i brevlådorna lagom till en av säsongens hetaste seglingsveckor – nummer 27. Uddevallaklubben Viken Ägirs populära Pantaenius Bohusracet satte ribban högt redan på fredagen med sin doublehanded-segling som följdes upp av ett festligt ÅF in- och offshore race med start på Stockholms Ström. Veckan avslutades med en matchracingfest av sällan skådat slag då Björn Hansen och hans lag... Läs mer »

  I   Kommentera

Svenska seglare till för-OS i Rio

SSF | Juli 30/2014

Landslaget. Foto SSF
Förberedelser ska toppa OS-formen   Medaljhoppen i SWE Sailing Team, det svenska landslaget i segling, förbereder sig minutiöst för OS 2016. På söndag den 3 augusti börjar för-OS 2014 i Rio de Janeiro, som pågår i en vecka med 13 svenska seglare på plats. För-OS 2014 är både ett angeläget träningstillfälle och en viktig avstämningspunkt på vägen mot 2016 och ännu ett framg&ari... Läs mer »

  I   Kommentera

Barfota armhävning på vatten

devinsupertramp | Juli 30/2014

Foto devinsupertramp
Här har vi ett kreativt gäng som gillar lekar i hög fart. Lätt och lekfullt susar de fram på vattenytan; på fötterna, på händerna, upp och ner och på sidan. Undrar just hur det faktiskt känns att träffa vattenytan i den farten?   Barefoot Skiing behind Airplane in 4K - Insane!       Länk till klippet: http://youtu.be/vdTrr_VRKgU. Läs mer »

  I   Kommentera
Search Magazine #3 2014. Foto Xaume Olleros/PSI/Volvo Ocean Race

ADVENTUROUS ISSUE #43 OUT NOW!
PASSION RULES


x