NÄSTA

Vinn en VIP resa till Volvo Ocean Race starten i Alicante

September 27, 2017 @ 11:50:41   Foto Volvo Ocean Race


1 AV 2

B&G, världens ledande specialist på seglingsnavigering och instrumentering, presenterar nu 2017/18-års Volvo Ocean Race #heartoftherace-tävling. Två glada vinnare kommer att vinna två biljetter var till Alicante och tävlingens start. Och för de som inte är så lyckligt lottade att kunna vara där har B&G inlett ett samarbete med navigatören och meteorologen Libby Greenhalgh som kommer att ge oss exklusiv insyn och reportage för varje etapp.


 

 

 

B&G är officiell leverantör till Volvo Ocean Race och kan därför erbjuda två par biljetter till tävlingens start i Alicante. Priset inkluderar flyg tur och retur samt transport till Alicante, två nätters boende på hotell, frukost och middag varje dag, VIP-tur i en VOR65, VIP-tur i Race Village och en VIP-tur på varvet. Vinnarna kommer att vara i Alicante och se starten av Volvo Ocean Race och de får dessutom varsin B&G-presentpåse.

 

 

 

För att delta behöver B&G-fans bevisa sin passion för segling genom att skicka en bild med bildtext till tävlingssidan för #heartoftherace. Tävlingen börjar den 20 september och avslutas vid midnatt den 8 oktober. Vinnare kommer att utses den 9 oktober 2017 och helgen som du kan vinna går av stapeln den 21–23 oktober*

 

 

 

Utöver tävlingen har B&G inlett ett samarbete med Libby Greenhalgh som rapporterar under hela Volvo Ocean Race. Libby var teamnavigatör för Team SCA i senaste Volvo Ocean Rase, så hon vet vilka utmaningar och dilemman som väntar. Därmed kan Libby ge en fantastisk inblick i livet ombord och det beslutsfattande som sker. För varje etapp ger Libby en förhandstitt på vad som väntar och en sammanfattning i slutet med uppdateringar och observationer under hela tävlingen. För att bli de första som får reportage från Libby och nyheter om framtida tävlingar och erbjudanden bör fans följa B&G på Facebook och anmäla sig för att få nyheter på https://bandg.com/volvo-ocean-race-2017/. Alla videor från B&G Volvo Ocean Race, inklusive etapp 0 Fastnet och #Heartoftherace.

 

 

 

 

 

 

*Särskilda villkor gäller. För fullständiga uppgifter, besök https://bandg.com/volvo-ocean-race-2017/KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

page1

DE FEM MEST LÄSTA

Hur tung är en våg egentligen? - (v...

Hur tung är en stor våg? Australiensiska surfarna Ross Clarke-Jones och Tom Carroll surfar dom största vågorna i världen. I detta klipp bryter dom ner dom matemati...

Så här lagar du glasfiber - (video)

Andy på BoatworkToday visar oss hur man lagar sprickor i glasfiber. &nb...

Rykte: AC50 båtarna gör comeback på...

Samtidigt som Team New Zealand planerar att ta tillbaka enskrov i America’s Cup spek...

Mästare bland mästare

I helgen (14–15/10) avgörs Mästarnas Mästare i segling i Marstrand. N...

Whitbread klassiker

Rothmans är en klassisk båt som ritades av Rob Humphrey för Whitbread Roun...
x