NÄSTA

Vinn en VIP resa till Volvo Ocean Race starten i Alicante

September 27, 2017 @ 11:50:41   Foto Volvo Ocean Race


1 AV 2

B&G, världens ledande specialist på seglingsnavigering och instrumentering, presenterar nu 2017/18-års Volvo Ocean Race #heartoftherace-tävling. Två glada vinnare kommer att vinna två biljetter var till Alicante och tävlingens start. Och för de som inte är så lyckligt lottade att kunna vara där har B&G inlett ett samarbete med navigatören och meteorologen Libby Greenhalgh som kommer att ge oss exklusiv insyn och reportage för varje etapp.

 

 

 

B&G är officiell leverantör till Volvo Ocean Race och kan därför erbjuda två par biljetter till tävlingens start i Alicante. Priset inkluderar flyg tur och retur samt transport till Alicante, två nätters boende på hotell, frukost och middag varje dag, VIP-tur i en VOR65, VIP-tur i Race Village och en VIP-tur på varvet. Vinnarna kommer att vara i Alicante och se starten av Volvo Ocean Race och de får dessutom varsin B&G-presentpåse.

 

 

 

För att delta behöver B&G-fans bevisa sin passion för segling genom att skicka en bild med bildtext till tävlingssidan för #heartoftherace. Tävlingen börjar den 20 september och avslutas vid midnatt den 8 oktober. Vinnare kommer att utses den 9 oktober 2017 och helgen som du kan vinna går av stapeln den 21–23 oktober*

 

 

 

Utöver tävlingen har B&G inlett ett samarbete med Libby Greenhalgh som rapporterar under hela Volvo Ocean Race. Libby var teamnavigatör för Team SCA i senaste Volvo Ocean Rase, så hon vet vilka utmaningar och dilemman som väntar. Därmed kan Libby ge en fantastisk inblick i livet ombord och det beslutsfattande som sker. För varje etapp ger Libby en förhandstitt på vad som väntar och en sammanfattning i slutet med uppdateringar och observationer under hela tävlingen. För att bli de första som får reportage från Libby och nyheter om framtida tävlingar och erbjudanden bör fans följa B&G på Facebook och anmäla sig för att få nyheter på https://bandg.com/volvo-ocean-race-2017/. Alla videor från B&G Volvo Ocean Race, inklusive etapp 0 Fastnet och #Heartoftherace.

 

 

 

 

 

 

*Särskilda villkor gäller. För fullständiga uppgifter, besök https://bandg.com/volvo-ocean-race-2017/


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

BOK MED 356 SIDOR LISTAR SEGELKLUBB...

Ulf Lycke i Nyköping har under mer än tio år sökt och listat allt tryck utgivet av svenska segel- och motorbåtsklubbar mellan 1843 och 1970. Ja, med på listan fi...

Brons för Klara och Rebecca på Värl...

Det blev en bronsmedalj för Klara Wester och Rebecca Netzler när Världscupen...

Silver till Josefin i Japan

Ett stort grattis till Josefin Olsson som tog silver vid världscupen i japanska Enoshi...

Se hur en vindflöjel fungerar (video)

I videon nedan kan ni se Ryan från Sailing Kittiwake berätta hur en vindflöjel...

Gennakeraction.

Gammal är äldst - Johnie Berntsson ...

Göteborg visade sin bästa sida, med hårda vindar och en och annan regnskur,...x