VECKANS QUIZVINST - PRESENTKORT FRÅN DOYLE

Som du säkert känner till vid det här laget kan alla som prenumererar på vårt nyhetsbrev köra Veckans Quiz och vinna fina priser samt kvalificera sig till Guldfinalen där en seglingsvecka i Kroatien står på spel. I nästa Veckans Quiz kan man vinna ett presentkort från Doyle sailmakers Sverige värt 10 000 kronor.

Doyle sailmakers Sverige är ett mindre loft i en större grupp som är spridd över hela världen. Det svenska loftet ligger i Linköping och drivs av Ulf Tjernberg. Sedan 2012 finns Doyle också representerade i Skellefteå. Som en del av den världsomspännande Doylegruppen har man tillgång till alla Doyles internationella resurser och drar fördel från stora projekten som t ex Hugo Boss och Proteus. Detta gör att man kan prioritera den egna Svenska produktionen och engagera sig mer i svenska klasser.

PRESENTKORT FRÅN DOYLE

"Nytt storsegel i ICE eller en sjysst spinnaker? Med ett rejält presentkort hos Doyle är blir beslutet enklare. Presentkortet gäller segel, är personligt och giltigt 1 år från utfärdandet."

PRESENTKORT FRÅN DOYLE - 10 000 KRONOR

Top