NÄSTA

More 55, största båten genom tiderna på Båtmässan

Februari 02, 2017 @ 20:15:41   Foto More Sailing


1 AV 2

Imorgon slår portarna officiellt upp för årets första svenska båtmässa. På Svenska Mässan öppnar återigen Båtmässan i Göteborg, och i år har vi en riktig bjässe att se framemot.

 

More Sailing kommer tillsammans med deras båtvarv More Boats ställa ut mässans absolut största båt. More 55an med sina 17 meter blir inte bara en spännande nyhet, den sätter även rekord för att vara den största segelbåt som någonsin visats på mässan. Nedan kan ni läsa ett utkast av pressmeddelandet.

 

"– Båtmässan i Göteborg blir den enda mässan i Skandinavien där vi visar upp More 55:an, säger Einar Halldin, VD på More Sailing som även välkomnar besökarna till sin monter för att ta del av deras charterverksamhet.

 

– Vi är givetvis fantastiskt glada över att More Sailing väljer att visa upp sin More 55:a hos oss i februari och därmed sätter nytt rekord för den största segelbåten som visats upp under mässans snart 60-åriga historia, säger Bengt Wallin, affärsansvarig för Båtmässan i Göteborg.

 

More Sailings båtvarv More Boats är ett svensk-kroatiskt varv som grundades för två år sedan med idén om att bygga segelbåtar av högsta kvalitet med smarta beprövade lösningar. De har redan hunnit bygga 10 stycken More 55:or och lika många till är beställda."

 

Vill du läsa mer? Besök www.moresailing.se

 

more 55


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

AMERICA'S CUP QUIZ!

Loading... //

Sommarabstinensen slutar i katastro...

Lite "old school" bilder från en galen kajakpaddlare i skidbacken. Han längtade ...

Tre snabba med Roger Nilson inför e...

Efter 12 år är etappen mellan Kapstaden och Melbourne tillbaka och den startar p...

Bruce Beca byggde sin egen katamara...

För 4 år sedan år sedan bestämde sig Bruce Beca för att bygga e...

CARLSSONS BÅTVARV SKÄNKER KLASSISKA...

Starbåtar i trä räddas, restaureras och kappseglar i Vintage Gold Cup p&ar...
x