NÄSTA

More 55, största båten genom tiderna på Båtmässan

Februari 02, 2017 @ 20:15:41   Foto More Sailing


1 AV 2

Imorgon slår portarna officiellt upp för årets första svenska båtmässa. På Svenska Mässan öppnar återigen Båtmässan i Göteborg, och i år har vi en riktig bjässe att se framemot.

 

More Sailing kommer tillsammans med deras båtvarv More Boats ställa ut mässans absolut största båt. More 55an med sina 17 meter blir inte bara en spännande nyhet, den sätter även rekord för att vara den största segelbåt som någonsin visats på mässan. Nedan kan ni läsa ett utkast av pressmeddelandet.

 

"– Båtmässan i Göteborg blir den enda mässan i Skandinavien där vi visar upp More 55:an, säger Einar Halldin, VD på More Sailing som även välkomnar besökarna till sin monter för att ta del av deras charterverksamhet.

 

– Vi är givetvis fantastiskt glada över att More Sailing väljer att visa upp sin More 55:a hos oss i februari och därmed sätter nytt rekord för den största segelbåten som visats upp under mässans snart 60-åriga historia, säger Bengt Wallin, affärsansvarig för Båtmässan i Göteborg.

 

More Sailings båtvarv More Boats är ett svensk-kroatiskt varv som grundades för två år sedan med idén om att bygga segelbåtar av högsta kvalitet med smarta beprövade lösningar. De har redan hunnit bygga 10 stycken More 55:or och lika många till är beställda."

 

Vill du läsa mer? Besök www.moresailing.se

 

more 55


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Göteborg Open sea Race 2018. Foto GOR/Göteborgs Quinnliga Segelsällskap

Lady Godiva Sail Racing Team vinner...

Starten för årets upplaga av Göteborg Open sea Race var planerad i princip när det blåste som mest i fredags. Tävlingsledningen beslutade att skjuta på start...

VM-silver till Max Salminen

Max Salminen vann VM-silver i Finnjolle i danska Århus. Max lyckades inte behål...

KVARTSFINALERNA IGÅNG I LYSEKIL WOM...

Under torsdagen avslutades grundomgången round-robin och kvartsfinalerna drog ig&arin...

Caprice Match Racing Team rapporter...

Kim Kling och hans Caprice Match Racing Team har klättrat på match racing-rankin...

LYSEKIL WOMEN’S MATCH BLIR OFFICIEL...

Internationella Seglarförbundet World Sailing har utsett Lysekil Women’s Match t...x