NÄSTA

Sjöskolan på Beckholmen expanderar

Januari 30, 2017 @ 19:04:06   Foto Gerhard Chronholm


1 AV 1

Pressmeddelande från Sjöskolan på Beckholmen: Den 1 februari går Stina Jansson in som delägare och VD för Sjöskolan på Beckholmen, som expanderar och utökar sin kursverksamhet stadigvarande även till Västkusten och Göteborg.

 

Stina har en gedigen bakgrund inom den marina utbildningsbranschen och har sedan 1992 arbetat som navigationslärare, seglarinstruktör och charterskeppare i Sverige och i Medelhavet.


Jag älskar att få dela med mig av mina kunskaper som instruktör, och se ljuset i elevernas ögon när de verkligen förstår navigationens hemligheter, säger Stina. Mitt huvudsakliga arbete kommer att vara att tillsammans med Gerhard Chronholm och våra instruktörer arbeta med att bredda, marknadsföra och sälja vårt redan breda kursutbud till både yrkessjöfarten och fritidsbåtslivet.

 

Sedan 2006 har Stina hållit kurser för långseglare, och Sjöskolan utökar nu kursutbudet med bland annat utsjöskeppare, utsjöskeppare plus och kanalintyg både i Göteborg och Stockholm under våren.

 

Förutom de marina kunskaperna har Stina arbetat med marknadsföring och försäljning de senaste 20 åren, och är även utbildad intensivvårdssjuksköterska och HLR-instruktör. Det innebär att hon kommer att vara en av flera instruktörer på Sjöskolan som utbildar i sjukvård för Basic Safety, och håller i kursen Sjukvård och säkerhet för långseglare.

 

Med Stina som VD får Sjöskolan på Beckholmen just de resurser vi behöver, säger Gerhard Chronholm, delägare och utbildningsansvarig på Sjöskolan.

 

Sjöskolan på Beckholmen har utbildat sjöfolk sedan 2001 centralt i Stockholm. Anna Michalowska stod från början ensam vid rodret tillsammans med Sjöskolans instruktörer, och sedan 2013 är Gerhard Chronholm ansvarig för utbildningarna, och delägare i Sjöskolan på Beckholmen. Anna går nu i pension och lämnar med varm hand över till Stina och Gerhard.


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Silver till Josefin i Japan

Ett stort grattis till Josefin Olsson som tog silver vid världscupen i japanska Enoshima tidigare idag. Här följer ett pressmeddelande från SSF.  

Se hur en vindflöjel fungerar (video)

I videon nedan kan ni se Ryan från Sailing Kittiwake berätta hur en vindflöjel...

Gennakeraction.

Gammal är äldst - Johnie Berntsson ...

Göteborg visade sin bästa sida, med hårda vindar och en och annan regnskur,...

TRE ÖNSKNINGAR I EN GRAND LARGE 360

Den cruising-inriktade serien Grand Large är Dufours svar på den bästa komb...

ParaVM i Sheboygan (video)

Så var ParaVM igång! Fia Fjelddahl seglade sin 2.4mR och placerade sexa efter...x