NÄSTA

MÖT ANDERS DAHLSJÖ PÅ BÅTMÄSSAN

Januari 30, 2017 @ 16:51:50   Foto World Match Racing Tour


1 AV 1

Precis som i fjol har Anna-Lena och Peter Gustafsson (BLUR) suttit ner med Båtmässan och spånat fram ett program med en rad spännande personligheter som kommer att inta scenen lördagen den 4 februari från klockan 12 och framåt.

 

Med proffsiga Anna-Karin S. Öjerskog vid rodret kan resten av oss bara luta oss tillbaka och frossa i det mesta som aktiv segling har att erbjuda. Klockan 13:30 intar Anders Dahlsjö scenen, och kommer under en halvtimme berätta om sitt fartfyllda liv. Anders är mannen som inte nöjer sig med en klass eller en båt, han testar på allt. 

 

Hela programmet hittar du på 100% SEGLING - BÅTMÄSSAN. Vi ses!

 

Anders Dahlsjö har många år av professionell kappsegling i bagaget med två satsningar mot America’s Cup med svenska Victory Challenge, Volvo Ocean Race med Ericsson Racing Team och World Matchracing Touren med Wallén Racing. Parallellt med detta har Anders alltid brunnit för mindre äventyr och kappsegling på hemmavatten med F18 katamaran eller familjens Dominant 105.

 

Anders inspirerar och ger konkreta tips kring hur man med ett gott gäng, enkla medel och lite fix av båten kan uppleva havskappsegling på närmare håll, t.ex. Göteborg Open Sea Race. Han bjuder på härliga bilder med en klassisk blandning av vackert väder och tuffa förhållanden. 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Salminen är på uppgång - Just nu tr...

Efter en tuff första dag på Finnjolle-EM för den regerande världsmästaren fick han ett uppsving på dag två. Salminen spikade det andra och sista racet ig...

Marstrandsbarnen lär sig segla på s...

Marstrand är känt för sina stora internationella kappseglingar, men här...

François Gabart – snabbast jorden r...

Första gången jag träffade François Gabart var i december 2013 d&ari...

Testar nytt foilingsystem på G4 - i...

I slutet av februari var det starka vindar och sibirisk kyla över hela Europa. Hundrat...

Filmtips: Uncharted Waters

Häng med det amerikanska seglingslandslaget när de lär sig vad som kräv...x