NÄSTA

MÖT ANDERS DAHLSJÖ PÅ BÅTMÄSSAN

Januari 30, 2017 @ 16:51:50   Foto World Match Racing Tour


1 AV 1

Precis som i fjol har Anna-Lena och Peter Gustafsson (BLUR) suttit ner med Båtmässan och spånat fram ett program med en rad spännande personligheter som kommer att inta scenen lördagen den 4 februari från klockan 12 och framåt.

 

Med proffsiga Anna-Karin S. Öjerskog vid rodret kan resten av oss bara luta oss tillbaka och frossa i det mesta som aktiv segling har att erbjuda. Klockan 13:30 intar Anders Dahlsjö scenen, och kommer under en halvtimme berätta om sitt fartfyllda liv. Anders är mannen som inte nöjer sig med en klass eller en båt, han testar på allt. 

 

Hela programmet hittar du på 100% SEGLING - BÅTMÄSSAN. Vi ses!

 

Anders Dahlsjö har många år av professionell kappsegling i bagaget med två satsningar mot America’s Cup med svenska Victory Challenge, Volvo Ocean Race med Ericsson Racing Team och World Matchracing Touren med Wallén Racing. Parallellt med detta har Anders alltid brunnit för mindre äventyr och kappsegling på hemmavatten med F18 katamaran eller familjens Dominant 105.

 

Anders inspirerar och ger konkreta tips kring hur man med ett gott gäng, enkla medel och lite fix av båten kan uppleva havskappsegling på närmare håll, t.ex. Göteborg Open Sea Race. Han bjuder på härliga bilder med en klassisk blandning av vackert väder och tuffa förhållanden. 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Videointervju med Anton Dahlberg & ...

Anton Dahlberg och Fredrik Bergström har seglat tillsammans sedan 2012. Fredrik kom från ett guld på Junior-VM och Anton hade precis seglat OS med Sebastian Östling. Idag, ...

Vi tar tempen på Team Pro4u inför SM

Team Pro4u laddar för sitt första Marstrand Big Boat Race där de har chans a...

Anton och Fredrik på pallplats

Efter två dagars kappsegling och totalt sex race har Anton Dahlberg och Fredrik Bergs...

Video: Dags att skaffa en A-cat?

Den grekiske A-cat seglaren Trigonis Konstantinos ville tacka alla som önskade honom grat...

Anton Dahlberg & Fredrik Bergström ...

Med två dagar kvar av 470-EM i Burgas vid Svarta Havet leder Anton Dahlberg och Fredr...x