NÄSTA

MÖT ANDERS DAHLSJÖ PÅ BÅTMÄSSAN

Januari 30, 2017 @ 16:51:50   Foto World Match Racing Tour


1 AV 1

Precis som i fjol har Anna-Lena och Peter Gustafsson (BLUR) suttit ner med Båtmässan och spånat fram ett program med en rad spännande personligheter som kommer att inta scenen lördagen den 4 februari från klockan 12 och framåt.

 

Med proffsiga Anna-Karin S. Öjerskog vid rodret kan resten av oss bara luta oss tillbaka och frossa i det mesta som aktiv segling har att erbjuda. Klockan 13:30 intar Anders Dahlsjö scenen, och kommer under en halvtimme berätta om sitt fartfyllda liv. Anders är mannen som inte nöjer sig med en klass eller en båt, han testar på allt. 

 

Hela programmet hittar du på 100% SEGLING - BÅTMÄSSAN. Vi ses!

 

Anders Dahlsjö har många år av professionell kappsegling i bagaget med två satsningar mot America’s Cup med svenska Victory Challenge, Volvo Ocean Race med Ericsson Racing Team och World Matchracing Touren med Wallén Racing. Parallellt med detta har Anders alltid brunnit för mindre äventyr och kappsegling på hemmavatten med F18 katamaran eller familjens Dominant 105.

 

Anders inspirerar och ger konkreta tips kring hur man med ett gott gäng, enkla medel och lite fix av båten kan uppleva havskappsegling på närmare håll, t.ex. Göteborg Open Sea Race. Han bjuder på härliga bilder med en klassisk blandning av vackert väder och tuffa förhållanden. 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Göteborg Open sea Race 2018. Foto GOR/Göteborgs Quinnliga Segelsällskap

Lady Godiva Sail Racing Team vinner...

Starten för årets upplaga av Göteborg Open sea Race var planerad i princip när det blåste som mest i fredags. Tävlingsledningen beslutade att skjuta på start...

VM-silver till Max Salminen

Max Salminen vann VM-silver i Finnjolle i danska Århus. Max lyckades inte behål...

KVARTSFINALERNA IGÅNG I LYSEKIL WOM...

Under torsdagen avslutades grundomgången round-robin och kvartsfinalerna drog ig&arin...

Caprice Match Racing Team rapporter...

Kim Kling och hans Caprice Match Racing Team har klättrat på match racing-rankin...

LYSEKIL WOMEN’S MATCH BLIR OFFICIEL...

Internationella Seglarförbundet World Sailing har utsett Lysekil Women’s Match t...x