NÄSTA

Carl och Marcus slutar på en 4 plats i Miami

Januari 29, 2017 @ 07:28:50   Foto World Sailing


1 AV 1

Igår eftermiddag avgjordes herrarnas medaljrace i 49er, med Markus Anjemark och Carl P Sylvan på en tredjeplats inför start. 

 

Racet började segt för killarna, när de i starten hamnade efter och tycktes ha svårt att riktigt hitta tryck. De behövde komma före Österrike i mål för att hålla pallplats men österrikarna, likväl som italiernarna, drog icäg snabbt och låg nästintill konstant uppe vid toppbåtarna. 

 

Ett tag sg det ut som om svenskarna var påväg att knappa in igen, då de vid en rundning började närma sig klungan av båtar som fightades om mellanplaceringarna. Tyvärr lyckades inte detta och P Sylvan och Anjemark fick se sig besegrade och slutade 10 i mdealjracet. På så sätt snuvades de på bronset som istället gick till spaniorerna Diego Botin och Iago Lòpez Marra.

 

Teamet är nöjda med tävlingen ändå. De har visat vad de går för, och att de har potential att ta medaljer. De skriver på sin facebook att de jobbat på bra och ser framemot en spännande säsong. 

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Tuff start på EM för Max Salminen

Nicholas Heiner från Nederländerna vann det enda racet på första dagen av Finnjolle-EM i Cadiz. Det var tre meter höga vågor och lättvind vilket gjorde d...

Ant Stewart seglade ensam runt jord...

Ant Steward seglade runt jorden i en öppen båt. En 19 fot lång båt s...

Prototyp på en självrätande katamar...

Det australiensiska katamaranvarvet Harryproa har gjort några spektakulära byggen g...

Svenska Seglarförbundet söker proje...

Svenska Seglarförbundet söker dig som brinner för havet, miljön och m&o...x