NÄSTA

Carl och Marcus slutar på en 4 plats i Miami

Januari 29, 2017 @ 07:28:50   Foto World Sailing


1 AV 1

Igår eftermiddag avgjordes herrarnas medaljrace i 49er, med Markus Anjemark och Carl P Sylvan på en tredjeplats inför start. 

 

Racet började segt för killarna, när de i starten hamnade efter och tycktes ha svårt att riktigt hitta tryck. De behövde komma före Österrike i mål för att hålla pallplats men österrikarna, likväl som italiernarna, drog icäg snabbt och låg nästintill konstant uppe vid toppbåtarna. 

 

Ett tag sg det ut som om svenskarna var påväg att knappa in igen, då de vid en rundning började närma sig klungan av båtar som fightades om mellanplaceringarna. Tyvärr lyckades inte detta och P Sylvan och Anjemark fick se sig besegrade och slutade 10 i mdealjracet. På så sätt snuvades de på bronset som istället gick till spaniorerna Diego Botin och Iago Lòpez Marra.

 

Teamet är nöjda med tävlingen ändå. De har visat vad de går för, och att de har potential att ta medaljer. De skriver på sin facebook att de jobbat på bra och ser framemot en spännande säsong. 

 KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Minns ni Laura Dekker? Världens yng...

Allting började som en dröm och 2012 var det klart att hon numera är världens yngsta jorden runt seglare solo.    Seglingen tog 518 dagar och...

Kanske 2018 roligaste klipp - Vi är...

Här är klippet man kan se oändligt många gången. Vi vet inte vad...

Fungerar öronproppar mot sjösjuka?

Det finns många olika sätt att förhindra sjösjuka och när den v&a...

HAVSÖRNEN NOMINERAD TILL BÄSTA RENO...

Vinnaren i 1937 års Gotland Runt, Havsörnen, alias Citona, har nominerats till b...

The Golden Globe Race 2018 - Racet...

Golden Globe Race är ett race runt jorden ett varv non-...
x