NÄSTA

Carl och Marcus slutar på en 4 plats i Miami

Januari 29, 2017 @ 07:28:50   Foto World Sailing


1 AV 1

Igår eftermiddag avgjordes herrarnas medaljrace i 49er, med Markus Anjemark och Carl P Sylvan på en tredjeplats inför start. 

 

Racet började segt för killarna, när de i starten hamnade efter och tycktes ha svårt att riktigt hitta tryck. De behövde komma före Österrike i mål för att hålla pallplats men österrikarna, likväl som italiernarna, drog icäg snabbt och låg nästintill konstant uppe vid toppbåtarna. 

 

Ett tag sg det ut som om svenskarna var påväg att knappa in igen, då de vid en rundning började närma sig klungan av båtar som fightades om mellanplaceringarna. Tyvärr lyckades inte detta och P Sylvan och Anjemark fick se sig besegrade och slutade 10 i mdealjracet. På så sätt snuvades de på bronset som istället gick till spaniorerna Diego Botin och Iago Lòpez Marra.

 

Teamet är nöjda med tävlingen ändå. De har visat vad de går för, och att de har potential att ta medaljer. De skriver på sin facebook att de jobbat på bra och ser framemot en spännande säsong. 

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

CHRISTIAN - SEGLAR 200 DAGAR OM ÅR...

Christian Harding älskar att segla klassiker och med sina 200 seglingsdagar som gast och halvproffs, så tillbringar han en stor del av sommaren på Sveriges största skärgårdskryssare Bea...

Nord Stream Race – dags att utse Ös...

Med start i slutet av juni kommer de bästa kappseglingsklubbarna från fem lä...

Video: Hur man inte ska sjösätta båten

Vi har testat att sjösätta med gaffeltruck, kran och slip. Men denna innovativa meto...

Produktionen av Najad fortsätter på...

Nya vindar på sjön kräver en ny segelkonfiguration. Najadbåtarna komm...

Höga miljögifter vid uppställningsp...

Två nyutkomna publikationer från Statens geotekniska institut visar att uppst&a...x