NÄSTA

MÖT DEE CAFFARI PÅ BÅTMÄSSAN

Januari 12, 2017 @ 09:31:43   Foto Anna-Lena Elled / Team SCA / Volvo Ocean Race


1 AV 2

Precis som i fjol har jag och Peter Gustafsson (BLUR) suttit ner med Båtmässan och spånat fram ett program med en rad spännande personligheter som kommer att inta scenen lördagen den 4 februari från klockan 12 och framåt.

 

Medan proffsiga Anna-Karin S. Öjerskog vid rodret kan resten av oss bara luta oss tillbaka och frossa i det mesta som aktiv segling har att erbjuda. Först ut är fantastiska Dee Caffari som jag hade äran att segla med i Team SCA under förra omgången av Volvo Ocean Race. Trots att Dee började segla i vuxen ålder har hon mer erfarenhet och sjömil under bältet än de flesta. Jag har lyssnat till Dee vid ett flertal tillfällen. Hon är proffsig och sprudlande och brinner för segling. Få kan berätta och inspirera som hon. Missa inte detta!

 

Hela programmet hittar du på 100% SEGLING - BÅTMÄSSAN. Vi ses på Båtmässan! / Anna-Lena

 

12.00-13.00: Dee Caffari – första kvinna att segla non-stop runt jorden tre gånger

 

”We can do more than we think we can. We just have to dare to dream.”

 

Dee Caffari är en av världens största kvinnliga profiler inom internationell havskappsegling. Dee har seglat runt jorden fem gånger och hon är den första kvinnan som seglat solo, non-stop runt jorden tre gånger och i båda riktningarna. Efter en av de mest dramatiska Vendée Globes någonsin 2008-09 korsade Dee mållinjen på 6:e plats av 30 startande. Dee seglade för Team SCA i Volvo Ocean Race 2014-15 med två vinster och fartrekord för kvinnliga besättningar som största framgångar. Det är bara 12 år sedan Dee bestämde sig för att byta ut sitt yrke som lärare för att bli professionell seglare.

 

Följ med på en inspirerande resa, kantad av extraordinära äventyr där Dee med stor inlevelse och humor inspirerar kring mod, passion och självförtroende för att lyckas verkliga sina drömmar.

 

Möt Dee Caffari på Båtmässan!


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Se hur en vindflöjel fungerar (video)

I videon nedan kan ni se Ryan från Sailing Kittiwake berätta hur en vindflöjel fungerar.   Sailing Kittiwake består av Ryan och Elena, som tillsammans ...

Gennakeraction.

Gammal är äldst - Johnie Berntsson ...

Göteborg visade sin bästa sida, med hårda vindar och en och annan regnskur,...

TRE ÖNSKNINGAR I EN GRAND LARGE 360

Den cruising-inriktade serien Grand Large är Dufours svar på den bästa komb...

ParaVM i Sheboygan (video)

Så var ParaVM igång! Fia Fjelddahl seglade sin 2.4mR och placerade sexa efter...

Wooooow - bästa drönarklippen från ...

Drönartekniken öppnade upp nya dörrar för oss Volvo Ocean Race-fans att...x