NÄSTA

2016 ISAF Youth VM är över

December 20, 2016 @ 07:50:57   Foto Isaf youth teamet 


1 AV 1

2016 ISAF Youth VM är över för den här gången och vi har ett tappert men trött gäng som under natten (svensk tid) seglat sitt sista race och nu återlämnat alla båtar och utrustning. 

 

Det har varit en tuff regatta för de fyra seglarna och inte minst för coacherna. I en veckas tid har det varit full ös. Allt från båtar som ska meckas, träning på vattnet till racing mot världens bästa juniorseglare. 

 

Veckan har erbjudit olika förhållanden med mycket vind och lite vind, olika vindriktningar och olika typer av vågor. Det har inte alltid varit lätt och Ronja, Alice, Oscar, Hugo, Malin och Axel har gjort en bra regatta. 

 

På Team Swedens Facebooksida skriver de så här: 

"Tyvärr blev det ingen medalj denna gång även om flera av seglarna avslutade starkt. Vi tar alla med oss massor av erfarenheter in i framtiden och vi har fått en bra måttstock på vad vi behöver jobba vidare med framöver.


Även om man alltid vill prestera lite bättre har vi lyckats bra med de mål vi satt upp inför regattan och alla seglarna har gjort väldigt fina prestationer och visat på att de kan vara med och fightas i toppen.


Förutom några förkylningar i gruppen har allt från förberedelser till genomförande gått i stort sett enligt plan vilket vi är mycket nöjda med."

 

Avslutningcermonin: Resultat finns på www.Isafyouthworlds.org-KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

9 tips för att leva billigt på en s...

Många är det om drömmer om att flytta in i en segelbåt och segla världen över. Det ekonomiska är såklart en avgörande faktor. Men det går...

Veckans 5 mest lästa: De sålde allt...

Från IT-guru till 2.4mR till båtar som sjunkit. Det är inte alltid lä...

Någon som har 870 miljoner kr över?

2016 lanserade Perini Navi sin 230 fot långa superyacht Sybaris på Monaco Yach...

Tips: Följ Malin och Johan som vill...

Johan Hammarlund och Malin Löf ville ha ett nytt typ av liv. De köpte en Beason 4...

ÖVERLÄGSNA

Euroflex med drömlaget Nathan Outteridge, Glenn Ashby och Ian Jensen fortsatte sin i d...
x