NÄSTA

2016 ISAF Youth VM är över

December 20, 2016 @ 07:50:57   Foto Isaf youth teamet 


1 AV 1

2016 ISAF Youth VM är över för den här gången och vi har ett tappert men trött gäng som under natten (svensk tid) seglat sitt sista race och nu återlämnat alla båtar och utrustning. 

 

Det har varit en tuff regatta för de fyra seglarna och inte minst för coacherna. I en veckas tid har det varit full ös. Allt från båtar som ska meckas, träning på vattnet till racing mot världens bästa juniorseglare. 

 

Veckan har erbjudit olika förhållanden med mycket vind och lite vind, olika vindriktningar och olika typer av vågor. Det har inte alltid varit lätt och Ronja, Alice, Oscar, Hugo, Malin och Axel har gjort en bra regatta. 

 

På Team Swedens Facebooksida skriver de så här: 

"Tyvärr blev det ingen medalj denna gång även om flera av seglarna avslutade starkt. Vi tar alla med oss massor av erfarenheter in i framtiden och vi har fått en bra måttstock på vad vi behöver jobba vidare med framöver.


Även om man alltid vill prestera lite bättre har vi lyckats bra med de mål vi satt upp inför regattan och alla seglarna har gjort väldigt fina prestationer och visat på att de kan vara med och fightas i toppen.


Förutom några förkylningar i gruppen har allt från förberedelser till genomförande gått i stort sett enligt plan vilket vi är mycket nöjda med."

 

Avslutningcermonin: Resultat finns på www.Isafyouthworlds.org-


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Video: Foiling på bro!

Filmskaparna Horue Movie har ännu en gång gjort en fantastisk video. Här foilsurfar de i floden "Fontaine de Vaucluse" i Frankrike. Se klippet nedan!  

Emelie Lindström - Bästa kvällen i ...

Emelie är en mångseglare från Göteborg, numera bosatt i Malmö. Hon brinner för all typ a...

Veckans regelsituation: "Med den hä...

Claes Lundin har sedan tidig ålder seglat allt från Laser, Flying Dutchman till...

Till salu: Ben Ainslies AC45F

Nu är den här besten till salu. Med den nya typen av America's Cup-båtar ko...

Hemmaseglare över generationerna sv...

Sveriges största kölbåtsklass, 606, inledde Tjörn Runt-veckan den 10-1...x