NÄSTA

2016 ISAF Youth VM är över

December 20, 2016 @ 07:50:57   Foto Isaf youth teamet 


1 AV 1

2016 ISAF Youth VM är över för den här gången och vi har ett tappert men trött gäng som under natten (svensk tid) seglat sitt sista race och nu återlämnat alla båtar och utrustning. 

 

Det har varit en tuff regatta för de fyra seglarna och inte minst för coacherna. I en veckas tid har det varit full ös. Allt från båtar som ska meckas, träning på vattnet till racing mot världens bästa juniorseglare. 

 

Veckan har erbjudit olika förhållanden med mycket vind och lite vind, olika vindriktningar och olika typer av vågor. Det har inte alltid varit lätt och Ronja, Alice, Oscar, Hugo, Malin och Axel har gjort en bra regatta. 

 

På Team Swedens Facebooksida skriver de så här: 

"Tyvärr blev det ingen medalj denna gång även om flera av seglarna avslutade starkt. Vi tar alla med oss massor av erfarenheter in i framtiden och vi har fått en bra måttstock på vad vi behöver jobba vidare med framöver.


Även om man alltid vill prestera lite bättre har vi lyckats bra med de mål vi satt upp inför regattan och alla seglarna har gjort väldigt fina prestationer och visat på att de kan vara med och fightas i toppen.


Förutom några förkylningar i gruppen har allt från förberedelser till genomförande gått i stort sett enligt plan vilket vi är mycket nöjda med."

 

Avslutningcermonin: Resultat finns på www.Isafyouthworlds.org-


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Videointervju med Anton Dahlberg & ...

Anton Dahlberg och Fredrik Bergström har seglat tillsammans sedan 2012. Fredrik kom från ett guld på Junior-VM och Anton hade precis seglat OS med Sebastian Östling. Idag, ...

Vi tar tempen på Team Pro4u inför SM

Team Pro4u laddar för sitt första Marstrand Big Boat Race där de har chans a...

Anton och Fredrik på pallplats

Efter två dagars kappsegling och totalt sex race har Anton Dahlberg och Fredrik Bergs...

Video: Dags att skaffa en A-cat?

Den grekiske A-cat seglaren Trigonis Konstantinos ville tacka alla som önskade honom grat...

Anton Dahlberg & Fredrik Bergström ...

Med två dagar kvar av 470-EM i Burgas vid Svarta Havet leder Anton Dahlberg och Fredr...x