NÄSTA

Mina favoriter från Search Magazine #6

December 15, 2016 @ 19:57:49   Foto Search Magazine


1 AV 1

Förhoppningsvis fick du hem den rykande färska Search Magazine #6 i veckan. Det känns fantastiskt bra att det sista numret för 2016 är tryckt och ute till läsarna. I det senaste numret var det tre artiklar jag fastnade lite extra för. 

 

1. Santiago Lange - Mot alla odds (sidan 25)

Historien om Santiago Lange är för mig en hittepå historia med en drastisk början och lyckligt slut. Det finns knappt på kartan att överleva och kämpa mot cancer under samma år som man planerar att ta OS guld. Prestationen han gjorde tillsammans med gasten Cecilia Carranza Saroli är sagolik. Hela historien från början till slut kan du läsa i tidningen på sidan 25. 

 

2. America's Cup (sidan 36) 

Jag får inte nog av att läsa om America's Cup. Jag tycker det är riktigt coolt. Hela upplevelsen från när de var i Göteborg och seglade till alla klipp på youtube. Kanske är det på grund av de coola båtarna och att seglarna faktiskt är riktiga människor som också går och strosar på hamnplan som vilken annan kotte som helst. 

 

3. Sail it like you stole it (sidan 45) 

Min tredje men absolut inte den lägst rankade artikel handlar om Vendée Globe och jag älskar Vendée Globe. Min egna åsikt är att racet är mycket coolare än Volvo Ocean Race. Eller inte mycket men ändå i minst samma klass. Jag kan inte ens föreställa mig att segla jorden runt non-stop ensam, jag skulle dö av att inte få prata med någon. Läs artiklarna om seglarna som just nu är där ute till havs ensamma, sidan 45 och framåt. 

 

/Rebecca 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

CHRISTIAN - SEGLAR 200 DAGAR OM ÅR...

Christian Harding älskar att segla klassiker och med sina 200 seglingsdagar som gast och halvproffs, så tillbringar han en stor del av sommaren på Sveriges största skärgårdskryssare Bea...

Nord Stream Race – dags att utse Ös...

Med start i slutet av juni kommer de bästa kappseglingsklubbarna från fem lä...

Video: Hur man inte ska sjösätta båten

Vi har testat att sjösätta med gaffeltruck, kran och slip. Men denna innovativa meto...

Produktionen av Najad fortsätter på...

Nya vindar på sjön kräver en ny segelkonfiguration. Najadbåtarna komm...

Höga miljögifter vid uppställningsp...

Två nyutkomna publikationer från Statens geotekniska institut visar att uppst&a...x