NÄSTA

NY M32-SERIE I AUSTRALIEN

December 15, 2016 @ 16:22:32   Foto M32 Series


1 AV 1

Bermuda, Monaco, Miami, Medelhavet, Skandinavien och nu Australien. Idag gick Aston Harald ut med att de startar en ny M32-serie down under.

 

Intresset för M32orna har ökat stort i Australien. Många av klubbarna runt Perth testade båtarna under förberedelserna inför toureventet i Fremantle, varpå många team tyckte att det kunde vara ett bra steg i deras seglingskarriärer. Så för att möta intresset har Aston Harald nu bestämt sig för att starta en serie i västra Australien. 

 

M32 Series Australia kommer börja med två event under kommande år. Det första går i Geographe Bay, Busselton i februari, och det andra på Swan River hos Mounts Bay Sailing Club i Perth i mars. 

- Vi ser framemot att få starta en m32-serie i västra Australien. Vi har sett ett stort intresse för M32orna och nu kan vi äntligen förse seglarna med den segling de vill ha. Att börja med de här två eventen är en riktigt bra början, säger Sam Murch verksamhetschef på Aston Harald Sports


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Salminen är på uppgång - Just nu tr...

Efter en tuff första dag på Finnjolle-EM för den regerande världsmästaren fick han ett uppsving på dag två. Salminen spikade det andra och sista racet ig...

Marstrandsbarnen lär sig segla på s...

Marstrand är känt för sina stora internationella kappseglingar, men här...

François Gabart – snabbast jorden r...

Första gången jag träffade François Gabart var i december 2013 d&ari...

Testar nytt foilingsystem på G4 - i...

I slutet av februari var det starka vindar och sibirisk kyla över hela Europa. Hundrat...

Filmtips: Uncharted Waters

Häng med det amerikanska seglingslandslaget när de lär sig vad som kräv...x