NÄSTA

NY M32-SERIE I AUSTRALIEN

December 15, 2016 @ 16:22:32   Foto M32 Series


1 AV 1

Bermuda, Monaco, Miami, Medelhavet, Skandinavien och nu Australien. Idag gick Aston Harald ut med att de startar en ny M32-serie down under.

 

Intresset för M32orna har ökat stort i Australien. Många av klubbarna runt Perth testade båtarna under förberedelserna inför toureventet i Fremantle, varpå många team tyckte att det kunde vara ett bra steg i deras seglingskarriärer. Så för att möta intresset har Aston Harald nu bestämt sig för att starta en serie i västra Australien. 

 

M32 Series Australia kommer börja med två event under kommande år. Det första går i Geographe Bay, Busselton i februari, och det andra på Swan River hos Mounts Bay Sailing Club i Perth i mars. 

- Vi ser framemot att få starta en m32-serie i västra Australien. Vi har sett ett stort intresse för M32orna och nu kan vi äntligen förse seglarna med den segling de vill ha. Att börja med de här två eventen är en riktigt bra början, säger Sam Murch verksamhetschef på Aston Harald Sports


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Videointervju med Anton Dahlberg & ...

Anton Dahlberg och Fredrik Bergström har seglat tillsammans sedan 2012. Fredrik kom från ett guld på Junior-VM och Anton hade precis seglat OS med Sebastian Östling. Idag, ...

Vi tar tempen på Team Pro4u inför SM

Team Pro4u laddar för sitt första Marstrand Big Boat Race där de har chans a...

Anton och Fredrik på pallplats

Efter två dagars kappsegling och totalt sex race har Anton Dahlberg och Fredrik Bergs...

Video: Dags att skaffa en A-cat?

Den grekiske A-cat seglaren Trigonis Konstantinos ville tacka alla som önskade honom grat...

Anton Dahlberg & Fredrik Bergström ...

Med två dagar kvar av 470-EM i Burgas vid Svarta Havet leder Anton Dahlberg och Fredr...x