NÄSTA

NU HAR DE KASTAT LOSS "hörs på andra sidan"

December 04, 2016 @ 17:18:59   Foto havet runt 


1 AV 1

Seglarna ombord på Divina Remi önskar god jul och har nu kastat loss och attackerar Atlanten med spänning och lite oförståelse att det faktiskt händer. 

 

I lördagsnatt runt klockan ett på morgonen satte teamet ombord på Divina Remi segel och kurs mot Västindien. Runt de första öarna förväntar sig besättningen att det kan vara ostadig vind men väl ute till havs förväntas en stadig vind som ska ta dem hela vägen över Atlanten. 

 

Anna frågade Gustav om han nu kände sig redo för Atlanten, men de kom fram till att man kanske aldrig blir redo eller alltid är det, beroende på hur man ser på det. Nu är dom iallafall påväg, paret från Lysekil, Anna från Norrköping och Mårten från Gran Canaria och tillsammans ska de för första gången segla över Atlanten tillsammans. För hälften av besättningen var det även första gången de sågs bara för några dagar sen. Nu väntar väldigt många dagar tillsammans ombord och ett julfirande står runt hörnet. 

 

De har fyllt båten med 2.5 liter vatten/person/dag och lite julgodis, sill och glögg. Julen får komma och även fast de inte har jättemycket julstämning känns det väldigt bra. Vi fick en personlig häslning: 


"Ha det gött så hörs vi på andra sidan! God jul! Hälsningar från oss på Divina Remi"KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

9 tips för att leva billigt på en s...

Många är det om drömmer om att flytta in i en segelbåt och segla världen över. Det ekonomiska är såklart en avgörande faktor. Men det går...

Veckans 5 mest lästa: De sålde allt...

Från IT-guru till 2.4mR till båtar som sjunkit. Det är inte alltid lä...

Någon som har 870 miljoner kr över?

2016 lanserade Perini Navi sin 230 fot långa superyacht Sybaris på Monaco Yach...

Tips: Följ Malin och Johan som vill...

Johan Hammarlund och Malin Löf ville ha ett nytt typ av liv. De köpte en Beason 4...

ÖVERLÄGSNA

Euroflex med drömlaget Nathan Outteridge, Glenn Ashby och Ian Jensen fortsatte sin i d...
x