NÄSTA

Svenska möjligheter i Carlos Aguilar Match Race

December 03, 2016 @ 19:58:35   Foto WIM Series


1 AV 1

Carlos Aguilar Match Race pågår för fullt på St. Thomas. igår avgjordes semifinalerna och båda våra svenska topplag var med i täten.

 

Team Anna mot Stephanie Roble och New Sweden mot Renée Groeneveld där Roble och Groeneveld just nu leder med två poäng vardera. Dock krävs ju tre poäng för att vinna vilket innebär att såväl Östling som Sylvan har möjligher att vända det hela. Det finns alltså möjlighet till en helsvensk final. 

 

Sylvan och Östling hade i Round Robin seglat lika, med lika många vinster vardera. Östling gjorde sedan en klockren kvartsfinal med tre raka segrar, medan Sylvan tappade i andra matchen, men kom tillbaka och tog dubbla segrar. 

 

De andra svenska lagen, Team Bergqvist och Peregrine Racing, har gjort upp om placeringarna 9-12, där Bergqvist imponerade med ett resultat på 100%, tre raka vinster. De kniper alltså niondeplatsen, medan Linnea Floser halkar ner till elfte plats. 

 

KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Bästa från GC32 Racing Tour 2017 (v...

GC32 Racing Tour hade ett väldigt lyckat 2017 med hela nio båtar på de fem tävlingar som var. Vann gjorde Realteam i överlägsen stil med skeppare Jér&oc...

"Det är chockerande, fasansfullt" -...

Ellen MacArthur slog 2005 solorekordet runt jorden, ett rekord som höll i tre år...

TBT: Ny typ av tilläggning - Polack...

Även fast seglings sägs vara miljövänligt måste vi använda m...

24 timmars solorekord bekräftat

World Sailing Speed Record Council har

Land Rover BAR anställer foiling gu...

Ben Ainslie fortsätter att skala upp sin satsning på 36e America’s Cup men...
x