NÄSTA

Svenska möjligheter i Carlos Aguilar Match Race

December 03, 2016 @ 19:58:35   Foto WIM Series


1 AV 1

Carlos Aguilar Match Race pågår för fullt på St. Thomas. igår avgjordes semifinalerna och båda våra svenska topplag var med i täten.

 

Team Anna mot Stephanie Roble och New Sweden mot Renée Groeneveld där Roble och Groeneveld just nu leder med två poäng vardera. Dock krävs ju tre poäng för att vinna vilket innebär att såväl Östling som Sylvan har möjligher att vända det hela. Det finns alltså möjlighet till en helsvensk final. 

 

Sylvan och Östling hade i Round Robin seglat lika, med lika många vinster vardera. Östling gjorde sedan en klockren kvartsfinal med tre raka segrar, medan Sylvan tappade i andra matchen, men kom tillbaka och tog dubbla segrar. 

 

De andra svenska lagen, Team Bergqvist och Peregrine Racing, har gjort upp om placeringarna 9-12, där Bergqvist imponerade med ett resultat på 100%, tre raka vinster. De kniper alltså niondeplatsen, medan Linnea Floser halkar ner till elfte plats. 

 
KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Salminen på pallplats i EM!

Max Salminen fortsätter sin klättring i resultatlistan på EM i Finnjolle. Han var 31:a efter första dagen och åtta efter andra. Men efter en stark onsdag, där ...

Seglingens stereotyper

Eftersom att det är torsdag bjuder vi på några så kallade "Throwback...

Båtar & grävmaskiner är ingen bra k...

Hur tänkte dom här? Personerna i klippet försöker lasta en grävmaskin...

Julius Hallström & SAP Extreme Sail...

Det var de trefaldiga vinnarna Alinghi som startade 2018 års säsong bäst ne...

"Det sista vi behöver göra är att s...

Varför säger David Katz så? Är han en miljö-sadist? Nej så ...x