NÄSTA

Veckans övning v 48

December 03, 2016 @ 09:56:51   Foto Search Magazine


1 AV 3

Dags att bygga upp armstyrkan! Denna vecka och nästa kommer tips på två bra armövningar som går att variera på mängder med sätt.

 

Veckans övning är: BICEPSDRAG

 

Bicepsdrag är en enkel övning, där man relativt snabbt kan öka i styrka. Just bicepsdrag görs i maskin, där utgångsläget är raka armar, som drar stången upp mot axlarna. Fokusera på att hålla armbågarna låsta längs kroppen, och låt biceps jobba uppåt. Håll axlarna bakåtrullade, och stanna händerna när armbågarna inte längre går att frysa.

 

Kom också ihåg att aldrig använda svingande rörelser för att kunna ta tyngre vikter. Vikten ska vara så pass tung att alla repetitioner är tunga, men du ska klara av alla utan att rörelsen ändras. 

 

Vill man alternera denna, kan man antingen använda hantlar, eller skivstång! Låt ena veckan vara 10x3 i set, och veckan efter 5x5. På så sätt kan man 5x5-veckan öka lite i viktmotstånd, och på så sätt öka muskelmassan. 

 

biceps 1

biceps 2KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Moth jollen firar 90 år

Moth jollen har blivit extremt populär de sista åren och klippen på seglare som både lyckas foila genom manövrarar och krascha, kryllar på sociala medier. De...

We love it - RS Aero som leker I vå...

Vi längtar tillbaka till soliga sommardagar när vågorna är perfekta oc...

Veckans 5 mest lästa: 10 anledninga...

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse fö...

MAYDAY (VIDEO)

Kolla in detta klipp från australiensiska sjöräddningen när de rä...

7 klassiska båtskämt

Som seglare måste man ha ett gäng skämt att berätta för besä...
x