NÄSTA

Följer med ombord på Seasick

November 01, 2016 @ 19:29:17   Foto seasick 


1 AV 1

Seasick kallar sig ett gäng kompisar som har packat sina käraste ägodelar och begett sig till havs. Just i skrivande stund befinner de sig på seglande fot mellan Sardinien och Malaga.

 

Deras filosofi är att leva livet fullt ut och möta de världen har att erbjuda. De tycker att livet kan levas på det bästa sättet till havs och färdas mellan olika ställen med hjälp av vindens och vattnets kraft.

 

Under deras resa är målet att hitta de vackraste platserna, godaste maten och trevligaste människorna. Hela resan är seglingen och äventyret det viktigaste och ingenting kan stoppa dem.

 

Det fina med de här gänget är att de vill dela med sig av sina erfarenheter. Vi har även fått det stora förtroendet att få följa deras resa med mer inblick ombord och killarna kommer skicka rapporter till oss.

 

Just nu i skrivande stund seglar de mellan Sardinien och Malaga och på morgonen har de haft besök av delfiner. Dagens fångst blir inte bara ett utryck utan också deras verklighet. Efter klickande ljud mot skrovet vet de att det är dags för fiske och maten är serverad.

 

Låter inte deras liv helt fantastiskt nu när vi har passet gränsen till november. Vi följer gärna med och drömmer oss iväg till deras verklighet.

 

Vill du veta mer om resan finns mer information på www.seasicksailing.com.


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Se hur en vindflöjel fungerar (video)

I videon nedan kan ni se Ryan från Sailing Kittiwake berätta hur en vindflöjel fungerar.   Sailing Kittiwake består av Ryan och Elena, som tillsammans ...

Gennakeraction.

Gammal är äldst - Johnie Berntsson ...

Göteborg visade sin bästa sida, med hårda vindar och en och annan regnskur,...

TRE ÖNSKNINGAR I EN GRAND LARGE 360

Den cruising-inriktade serien Grand Large är Dufours svar på den bästa komb...

ParaVM i Sheboygan (video)

Så var ParaVM igång! Fia Fjelddahl seglade sin 2.4mR och placerade sexa efter...

Wooooow - bästa drönarklippen från ...

Drönartekniken öppnade upp nya dörrar för oss Volvo Ocean Race-fans att...x