NÄSTA

Så maxar du din varma choklad

Oktober 30, 2016 @ 18:37:54   Foto Louise Lindkvist


1 AV 1

Det finns bland oss seglare ett gäng tappra själar som seglar nästintill året runt. För att klara av detta kan het dryck i termos behövas. Här är receptet på den perfekta chokladen


 

1 kopp

1 msk kakao

2 msk socker

2 msk vispgrädde

2 dl mjölk

 

Blanda kako, socker och grädden i ett glas. Se till att blanda det så ordentligt att grädden vispas. Det ska helt enkelt bli lite som en chokladmousse.

 

Häll mjölken och moussen i en kastrull och värm upp under omrörning. Se till att chokladen inte kokar, annars bildas en hinna ovanpå drycken när den ligger i termosen eller koppen. 

 

Ska chokladen inte förtäras ut en termos, kan du alltid toppa den med sprutgrädde för absolut bästa resultat!



KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

page1

DE FEM MEST LÄSTA

ARTEMIS YOUTH RACING MISSADE PRISPA...

Tunga straff på målrakan i de två sista seglingarna gjorde att Artemis Youth Racing missade prispallen i Red Bull Youth America’s Cup. Här följer ett p...

ARTEMIS YOUTH RACING HAR FÅTT UPP F...

Igår Kväll seglades de första tre racen i Redbull Youth America's Cup och ...

SVENSK FJÄRDEPLATS PÅ DAM-VM I MATC...

Efter en vecka med skiftande väder har nu VM i matchracing för damer avslutats, ...

Störst går först... Eller? (video)

Det är många som gärna undviker en situation där en måste fickp...

Off Topic: Alternativa sätt att vat...

Midsommarhelgen är här men prognosen ser tyvärr inte allt för lovande ...




















































x