NÄSTA

Så maxar du din varma choklad

Oktober 30, 2016 @ 18:37:54   Foto Louise Lindkvist


1 AV 1

Det finns bland oss seglare ett gäng tappra själar som seglar nästintill året runt. För att klara av detta kan het dryck i termos behövas. Här är receptet på den perfekta chokladen


 

1 kopp

1 msk kakao

2 msk socker

2 msk vispgrädde

2 dl mjölk

 

Blanda kako, socker och grädden i ett glas. Se till att blanda det så ordentligt att grädden vispas. Det ska helt enkelt bli lite som en chokladmousse.

 

Häll mjölken och moussen i en kastrull och värm upp under omrörning. Se till att chokladen inte kokar, annars bildas en hinna ovanpå drycken när den ligger i termosen eller koppen. 

 

Ska chokladen inte förtäras ut en termos, kan du alltid toppa den med sprutgrädde för absolut bästa resultat!



KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

page1

DE FEM MEST LÄSTA

3 tips när du jobbar med trä - (video)

Tre bra tips att kunna om man äger en båt. Mycket pedagigiskt förklarat och det tredje tipset var nytt för mig!    

Lista: 9 heta racingbåtar på Marknad

Kolla in dessa båtar som ligger ute på Search Magazine Marknad! Perfekt fö...

Har Oracle gjort sitt sista America...

Oracle-ägaren Larry Ellison uppges ha fått nog av America’s Cup....

Monaco Classic Week - (video)

Kolla in vilken samling fantastiska gamla båtar som gör upp i Monaco i veckan.

Återupplev Max Salminens VM-guld - ...

Förra veckan blev Max Salminen första svenska att ta ett VM-guld i en OS-klass p&ari...




















































x