NÄSTA

Så maxar du din varma choklad

Oktober 30, 2016 @ 18:37:54   Foto Louise Lindkvist


1 AV 1

Det finns bland oss seglare ett gäng tappra själar som seglar nästintill året runt. För att klara av detta kan het dryck i termos behövas. Här är receptet på den perfekta chokladen


 

1 kopp

1 msk kakao

2 msk socker

2 msk vispgrädde

2 dl mjölk

 

Blanda kako, socker och grädden i ett glas. Se till att blanda det så ordentligt att grädden vispas. Det ska helt enkelt bli lite som en chokladmousse.

 

Häll mjölken och moussen i en kastrull och värm upp under omrörning. Se till att chokladen inte kokar, annars bildas en hinna ovanpå drycken när den ligger i termosen eller koppen. 

 

Ska chokladen inte förtäras ut en termos, kan du alltid toppa den med sprutgrädde för absolut bästa resultat!



KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

page1

DE FEM MEST LÄSTA

Nathan delar sina bästa minnen från...

Att ha fans, supportrar eller bara familjemedlemmar som dyker upp på tävlingar är en viktig del utav alla sporter som ger en stöd och pepp innan det är dags att g&a...

TBT: Hund ombord? Då är det här tri...

TBT: Att han hund ombord kan innebära sjösjuka och en orolig vovve. Eller en fan...

ESTNISKA TRIIGI GÄSTHAMN MED BÅTHUS...

Triigi är en liten gästhamn vid ett färjeläge på Ösel (Saar...

I morgon startar VM i Moth på Garda...

I morgon fylls Gardasjön i norra Italien med Moths när 215 båtar samlas f&...

How to: Bygget av AkzoNobels VO65a,...

65 fot, entyp, mått som kräver korrektion in i minsta lilla detalj. Det är...




















































x