NÄSTA

Så maxar du din varma choklad

Oktober 30, 2016 @ 18:37:54   Foto Louise Lindkvist


1 AV 1

Det finns bland oss seglare ett gäng tappra själar som seglar nästintill året runt. För att klara av detta kan het dryck i termos behövas. Här är receptet på den perfekta chokladen


 

1 kopp

1 msk kakao

2 msk socker

2 msk vispgrädde

2 dl mjölk

 

Blanda kako, socker och grädden i ett glas. Se till att blanda det så ordentligt att grädden vispas. Det ska helt enkelt bli lite som en chokladmousse.

 

Häll mjölken och moussen i en kastrull och värm upp under omrörning. Se till att chokladen inte kokar, annars bildas en hinna ovanpå drycken när den ligger i termosen eller koppen. 

 

Ska chokladen inte förtäras ut en termos, kan du alltid toppa den med sprutgrädde för absolut bästa resultat!



KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

page1

DE FEM MEST LÄSTA

TBT: Sjunkande båt på Round The Isl...

TBT: En mardröm för alla båtälskare är förstås är att båten ska sjunka. På Round The Island Race i somras hände just detta för...

Efter all väntan, nu har ORACLE slä...

Då var dagen kommen för ORACLE Team USA att presentera och sjösätta d...

Exklusiv video: Cykeldriven AC50

Vi rapporterade igår om de

Mooringo uppdaterar systemet

I ett tidigare i...

Nu är det officiellt, här är Nya Ze...

Två dagar i rad har vi kunnat visa bilder på båten med de revolutioneran...
















































x