NÄSTA

Så maxar du din varma choklad

Oktober 30, 2016 @ 18:37:54   Foto Louise Lindkvist


1 AV 1

Det finns bland oss seglare ett gäng tappra själar som seglar nästintill året runt. För att klara av detta kan het dryck i termos behövas. Här är receptet på den perfekta chokladen


 

1 kopp

1 msk kakao

2 msk socker

2 msk vispgrädde

2 dl mjölk

 

Blanda kako, socker och grädden i ett glas. Se till att blanda det så ordentligt att grädden vispas. Det ska helt enkelt bli lite som en chokladmousse.

 

Häll mjölken och moussen i en kastrull och värm upp under omrörning. Se till att chokladen inte kokar, annars bildas en hinna ovanpå drycken när den ligger i termosen eller koppen. 

 

Ska chokladen inte förtäras ut en termos, kan du alltid toppa den med sprutgrädde för absolut bästa resultat!



KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

page1

DE FEM MEST LÄSTA

Frågan vi alla ställt oss: Varför p...

En vanlig frånga som America's Cup-lagen får är varför fören pekar nedåt när båten foilar, varpå ORACLE Team USA tagit upp frågan i de...

Seglingshistoria och Sandsegling fr...

Vi ser segling lite överallt, vanligast är självklart i vattnet men sporten...

Girls will always be girls

Tjejer defineras ofta som fnittriga och "snackiga". De är väldigt bra på a...

MAPFRE tillbaka för att känna på ha...

För mindre än en månad sedan bröt Volvo Ocean Race båten Mapfre...

DONGFENG SINGAR FYRA ÅTERVÄNDARE UN...

Dongfeng satsade under föregående Volvo Ocean Race på att få in en ...
















































x