Studiebesök och testsegling i Kroatien

Press meddelande: Välkommen mellan den 25 till 27 augusti för testsegling av More 55 och besök på varvet More Boats i Kroatien.

- Är du intresserad av att köpa en segelbåt som vi hyr ut åt dig?

- Vill du lära dig mer om charterbranschen och båtuthyrning?

- Vill du testsegla nya More 55 i Kroatien?

Från 25 till 27 augusti är du välkommen till Kroatien för ett studiebesök hos More Boats. Under dessa dagar kommer du få testsegla nya More 55, besöka varvet för att se utveckligen av nya More 40 samt följa bygget av båtarna i produktionen.

Du får träffa designern Maurizio Cossutti, vår konsturktör Leo Curin och de andra personerna bakom båtarna från More Boats. Vi kommer även hålla föredrag om hur det går till när man hyr ut sin båt i charter i Kroatien.

Oavsett om du intresserad av att köpa en More-båt eller någon annan båtmodell för uthyrning, så kommer du lära dig mycket under detta studiebesök i Kroatien.

Kontakta mig, Einar på einar@moresailing.se, för bokning av studiebesök.

More 55

More 55 har blivit en succé, både som båt och för uthyrning. Under 2016 kommer elva More 55:or segla i vår flotta. Den höga efterfrågan gör att vi kan erbjuda ytterligare några att köpa en More 55 för uthyrning.

Pris: 447 960€ färdig för uthyrning.

Från 45 000€ i hyresintäkter per år.

More 40

More 40 är vår nya båtmodell, som under 2017-18 kommer ersätta vår nuvarande kappseglingsflotta med Salona 38:or om 15 båtar. De första fem som köper en More 40, får ett ännu bättre pris.

Pris: 199 550€ färdig för uthyrning.

Från 20 000€ i hyresintäkter per år.

Vill du veta mer om More Sailing men inte har vägarna förbi Kroatien? Besök www.moresailing.se

Top