Veckans fem mest lästa!

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg på www.searchmagazine.se.

1. Årets krock? GC32 vs pressbåt!

På GC32 tävlingarna på Garda i förra veckan inträffade det som kan komma att utses till årets krock. Det är  teamet som går under namnet Malizia som helt enkelt kör över en pressbåt som är skymd bakom gennackern. 

2. FÖRSTA MÄLAR 30 FRÅN 1933 TOG SM GULD

Tord Bergman i Mälar 30 nummer 1, Yrhättan, tog årets SM som hölls i helgen utanför Nyköpings Segelsällskaps klubbholme Broken. Totte spikade fem av åtta seglingar lämnade Henrik Janmark och resten av fältet långt bakom sig i tabellen. 

3.Wille Kark visar upp sin Laser

Wilhelm Kark, som vi känner igen som Wille, är en ung och lovande junior som här visar upp sin Laser segling med en skön drönarfilm. Han har under det senaste året bytt från Laser Radial till Standard för att komma närmare sitt mål, OS medalj.  

4. Ungdomar förbereds inför kommande Volvo Ocean Race

I veckan fick ungdomarna i Martin Strömbergs nya Youth Program segla hem Volvo Ocean Race-båten Vestas från Marstrand tillbaka till Arendal.

 

5. Swan 115 S

Det finns många stora coola segelbåtar som är mer för hela familjen och cruising. Vi i Sverige ser inte jättemånga av samma kaliber och chockas ofta av dess elegans och yta. Den här gången är det en Swan 115 S som flyger fram över vattnet.


Top