Topplistan: Veckans 5 mest lästa...

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg på www.searchmagazine.se.

1. Luftfärd med livbåt...

Den här sjösättningen av en livbåt gick inte som planerat. Men hade det varit simhopp för livbåtar så hade den nog fått höga poäng. Vi får hoppas att de ombord var fastspända, spana in videon nedan!

2. Fredagsskratt: Galenskaparna och ett klipp ur programmet "På vinden"...

Lite klassiskt skratt med Galenskaparna. Göteborgshumor med marin touch i programmet "På vinden", eller vad sägs om "segelschampo - för härligt lödder i storm". Spana in videon nedan!

3. 10 minuter från Manhattan (video)

Möt Jon och Tory som flyttat från den mysiga lägenhet norr om Little Italy till en segelbåt på Hudson River. Så här får paret livet ombord att fungera - sommar som vinter!

4. TYSKT VARV BYGGER LÄCKER SKÄRGÅRDSKRYSSARE EFTER ESTLANDERS RITNING FRÅN 1927

Det tyska varvet, Yacht- und Bootswerft Josef Martin vid Bodensjön bygger just nu en 75 kvm skärgårdskryssare i massiv mahogny efter en ritning gjord 1927 av den berömde konstruktören Gustaf Estlander.

5. A-katamaran: Nya DNA F1 - video från testsegling

Holland Composites som ligger bakom den framgångsrika A-kattan DNA har nu lanserat den senaste versionen F1. Och likheterna med en Formel 1-bil finns där.

Top