Topplistan: Veckans 5 mest lästa...

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg på www.searchmagazine.se.

1. Mast vs bro x 2...

Två klipp där segelbåtar med dess master möter broar… De senare vann i båda fallen…

2. Video: Tips för att lägga loss smidigt med hjälp av ett spring

Här får vi lite praktiska tips för hur man på ett smidigt sätt lägger loss från bryggan när vinden ligger på utifrån. Spana in den och se om det är som du själv brukar göra!

3. Kanadensisk seglare räddad efter piratattack, mastbrott och hål i skrovet...

En historia med lyckligt slut. Efter att först ha klarat sig undan en piratattack bröt denne seglare masten varpå skrovet sprang läck. Han räddades dock tillslut av ett amerikanskt forskningsfartyg, på självaste julafton!

4. Bilder från livet ombord som modern sjöman

Historierna om sjömännens äventyr förr i tiden är många, men hur är egentligen livet för den moderne sjömannen? I den här videon får vi se bilder under en resa med ett containerfartyg på dess rutt över världen.

5. Vad ska man tänka på när man designar sin superyacht - en ägares reflektioner… 

Vad skall man egentligen ha för kravspecifikation när man beställer sin superyacht? Det är säkert en fråga som många funderat på… Här får vi höra hur en superyachtsägare resonerade.

Top