Topplistan: Veckans 5 mest lästa...

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet. Här följer topplistan över förra veckans fem mest lästa inlägg på www.searchmagazine.se.

1. Övergivna Swan 44:an Kolibri på drift i sex månader 

Nyheten om Swan 44:an som övergavs i våras och nu siktats igen, flytande efter sex månader på drift, väckte ett enormt intresse hos er läsare.

2. Veckans tips! - En fantastisk dokumentär om en segling runt Kap Horn 1929 

Förra veckans tips blev en populär nyhet. I denna tipsade vi om en dokumentär med fascinerande bilder i historien om segelfartygets Pekings seglats runt hornet 1929. Sevärt!

3. Hur man blir av med ett straff - Björn Hansen visar sin rutin mot Gilmour jr! 

För den som kommer sakna den gamla klassiska matchracingen i kölbåt nu när det istället blir flerskrov i många stora tävlingar så kan denna video vara lite plåster på såren. Kungen av Marstrand, Björn Hansen, demonstrerar att gammal är äldst när han visar upp skolboks-matchracing i en match mot David Gilmour.

4. Video: Vågsurfing? - Nej, vågsegling!

Dessa katamaranseglare tar det här med att surfa på vågorna ett steg längre… Och gör ett besök på surfbreaket bland de andra vågsurfarna…

5. Extremt väder! 

Riktigt stökigt väder i denna video. Att döma av haglet i storleksordningen golfbollar så kan man anta att sjömännen i videon tog skydd under tak…

Top