NÄSTA

Drömmen om en one-stop-shop för super yachter

Maj 08, 2015 @ 22:02:57   Foto Hetairos

Foto Hetairos
Foto Hetairos

1 AV 4

Tänk dig en värsting webbplats som också kan bli ett snabbköp för den som har en super yacht . Likaväl som det blir en bra exponering för den som vill sälja. Jag kan ha vissa fördomar om att den som äger en super yacht, den har anställda som sköter yachten, eller? Sedan tror jag också att den som sköter en super yacht hamnar inte där av en slump, man har lärt sig en del på vägen.


 

Men det finns en man som tror annorlunda som har lyckats med sina andra affärer hela vägen fram till succé. Det finns en som tror att det behövs en samlingsplats för de behöver utrusta och utveckla sina super yachter. Närmare bestämt Colin Squire har samlat 108 olika domäner för nischer från 1. Agents till 108 som är yacht for sales.  Alla domäner inleds med ww.superyacht och efter det specifika området, såsom www.superyachtagents.com

 

Under varje domän som finns på The Super Yacht Web annonserar de företag som vill arbeta med super yachterna. Colins idé är att även den som har en super yacht att utrusta vill ha det enkelt. Det finns mycket men inte allt som du och den som skall utrusta en super yacht kan önska sig. Colin verkar ha lite kvar att arbeta på, men de flesta älskar en framgångssaga, och det får tiden utvisa om han lyckats.

 

Varför skulle då just Colin lyckas?

Colin Squire, grundaren av Colin Squire Publishing började sin karriär i Superyacht industrin 1978 som deckhand ombord en 147 fots motoryacht som användes ständigt av ägaren när den inte var på charter. Detta ansågs då vara ett exceptionellt fartyg på grund av sin storlek, det fanns få fartyg vid den tidpunkt som var längre. Innan Colins gav sig ut på havet hade han aldrig seglat innan, utan hade varit en framgångsrik säljare på en av Europa största tryckeri. Colin arbetade sig upp inom fartygsvärlden och 1985 var han kapten.

 

1990 gick Colin iland och började sälja konst till kaptener och ägare till super yachter.

 

Under 2000, ser Colin en lucka på marknaden, den fyller han med sin gratis tidningen Yachting Matters. En gång i halvåret publiceras denna bästa super yachttidningen. Redan 2006 publiceras nästa tidskrift The Yacht owners. Båda dessa högkvalitativa tidskrifter levereras ombord tusentals båtar årligen och skickas till ledande företag som arbetar mot Superyachterna och deras ägare.

 

Idén till Superyachtweb.com tänktes Colin ut 1998, då hans samlande av Superyachtweb.com domäner började. Det är först nyligen som hans samling av domäner blivit fullständig så att han kan slutföra projektet med super webben- allt nödvändigt för en super yacht samlat på ett ställe, som idén med en one-stop-shop.

 

Nyfiken? Läs mera härKOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

page1

DE FEM MEST LÄSTA

Mange Olsson-priset till Santiago L...

Pressm meddelande: Den argentinska seglaren och olympiska guldmedaljören Santiago "Santi" Lange har tilldelats Magnus ”Mange” Olsson Priset 2017. Den 55 år unga seglar...

Yrvind har satt datum för avfärd (v...

Sven Yrvind börjar se slutet. Det som saknas är färg, el, roder och en Yulo...

TBT: Nära skjuter ingen hare

TBT: Efter den här starten tar det en ganska lång stund innan funktionärsb...

HONG KONG-LAGET MEDDELAR SITT DELTA...

Denna vecka tycks bli riktigt intensiv när det kommer till nyheter från Volvo O...

Möt Artemis Racings Andreas Axelsso...

Artemis är ett lag som stoltserar med den svenska flaggan och som är måna ...
x