Stena arrangerar fototävling på Instagram

Titelsponsorn Stena arrangerar fototävling på Instagram i samband med Stena Match Cup Sweden. De tävlande har chans att vinna en seglingstur med Stena Sailing Teams egen skeppare Johnie Berntsson eller en slottsweekend i Danmark för två personer. Temat är ”segling”. På följande FB-sida hittar du tävlingen: Stena Match Cup Sweden.

Stena är för femte året i rad titelsponsor för Stena Match Cup Sweden – en av sju deltävlingar i Alpari World Match Racing Tour. Även i år står Stena Sailing Team på startlinjen. Västkustsonen Johnie Berntsson och hans team har för andra året i rad Stena som huvudsponsor. Utnämnd som årets svenska seglare 2011 och med många seglingsmedaljer i bagaget siktar Johnie och Stena Sailing Team naturligtvis på en storslagen hemmaseger i år.

Förra årets fototävling resulterade i många fina seglingsbilder. Två lyckliga vinnare utsågs, Eva fick tillsammans med sin familj tillbringa en helg på Legoland och Petter fick i september åka på en egen seglingstur med skeppare Johnie Berntsson från Stena Sailing Team.

Vinnarbilderna 2013

Eva, vinnare under #stenafamilj: ”Tack för vinsten i Legoland-tävlingen. Har en mycket nöjd och förväntansfull son som drömt om att åka dit sedan han sett en Legolandbroschyr och utbrast. - Finns det på RIKTIGT ???!!! Det ska bli så kul!”

Petter, vinnare under #stenajohnie: ”Såg att jag blev utsedd till den lyckliga vinnaren i eran Instagramtävling. Roligt! Till hösten kommer jag studera och bo i Göteborg, från och med 26 augusti och framåt, och då kommer jag att ha all tid till att segla!”

Top