Express SM Marstrand 2014 1-3 augusti

Marstrand tillhör absolut topp 3 i Sverige som seglingsarena och är en oas för seglare, med fantastiska seglingsvatten och ett unikt bryggliv med ett stort urval av restauranger och uteliv. Dessutom finns det mycket aktiviteter även för medföljande familjer och sällskap. Tidigare SM arrangemang i Marstrand har i historiskt perspektiv alltid genererat en ökning i deltagarantalet.

Varmt Välkomna Sveriges Expresseglare

En överenskommelse har träffats mellan Marstrands Segelsällskap (MSS) och Sveriges Expresseglare vilket innebär att MSS kommer att arrangera Express SM (V31) 1-3 augusti 2014.

- Vi är stolta över att ha fått förtroendet från Expressförbundet att arrangera SM 2014! Säger Niklas Rosman Marstrands segelsällskap.

- Självklart kommer vi göra allt för att få ett perfekt SM både på land och ute på banan.

Svenska mästarna har ordet: "Vi på Express 305 ser redan nu fram emot sensommaren och Marstrand. Ingenstans i Sverige finner man en härligare seglingsarena. Ön är så mycket mer än bara segling. Vi ostkustseglare hoppas att strömmen och dyningarna är beskedliga samt att skaldjuren är färska och att ölen är kall." - Ronny Gustavsson

Vi har redan ett tiotal anmälda och Du kan redan i dag anmäla dig på www.express-sm.se.

Snabb anmälan kan medföra att Express tomten dyker upp!

Top