Nu finns the LATE SUMMER issue i butik!

Årets fjärde nummer, the LATE SUMMER issue, är levererad till prenumeranter och butiker. På omslaget seglar Team Anna Kjellberg i sommarens Lysekil Women´s Match. De slutade på en tredjeplats. Totalt, i den nya internationella serien WIMR Series, slutade tjejerna på en hedrande andra plats. Go, go, go giiiirls!

Vi på Search Magazine önskar dig inspirerande läsning och en riktigt skön höst!

Vill du bli en av dem så får Search i brevlådan? Teckna dig här!

Innehåll

I Search Magazine #38 summerar vi Artemis resa i Louis Vuitton- och America’s Cup. Vi rapporterar från härliga Lysekil Women's Match - en tävling som verkar må gott och växer tillsammans med damernas nya världstour; WIMR Searies. För andra gången stiger vi ombord på Warskavi af gamlebyd och hälsar på Ludvig, Simon och Tobias i Tuamoto. Vi snackar marknadsföringsverktyg med Knut Frostad, America's Cup och Mästarnas Mästare med Stefan Rahm och bjuder på en lång intervu med Charlie Ekberg, aktuell med Red Bull Youth Americas Cup. Vi fortsätter bekanta oss med spännande profiler genom serierna Coaches Corner och Girls Allowed; den här gången talar vi med Dave Perry respektive Sophie Ciszek, en av de sju officiellt uttagna tjejer till svenska Team SCA. Vi stiftar också bekantskap med den framgångsrika 29er-duon Ida och Rasmus.

Dessutom bjuder vi på SSF:s egna sidor, brottarfys i Öis anrika träningslokaler (något vi varmt rekommenderar), samt Joels krönika ”smart träning”, Calle Hennix (som känner sig yr i mediabruset) och gotografen Carlo Baroncinis magiska bilder i Portfolio, bildgalleri, prylar och mycket, mycket mer. Vi avslutar som vanligt med trunks och sköna sidor bonusSURFING. Allt detta och lite till i Search’s LATE SUMMER issue.

Skön läsning önskar redaktionen. Och kom ihåg; passion rules!

Omslagsbilden

Team Anna Kjellberg som kom trea i Lysekil Women's Match och tvåa totalt på damernas världstour WIMR Series.

Foto Search Magazine

Top