Segling program 1 och 2!

Här är det andra programmet i programmet segling som går på tv4 sport. I detta avsnitt följer vi X35:orna på Lidingö runt och årets andra GP segling. Det blir även Seacart segling med bland annat Anders Lewander som är det nya tunga namnet i trimaranklassen för året. 

Det blir även en påhälsning hos Swedish Youth Team som kommer vara med på Redbull youth Americas Cup. Det blir intervjuer med Charlie Ekberg och Jonatan Ameln där det bland annat kommer fram att man kommer försöka segla tävlingen med som ända lag med en tjej ombord. Sofie Düring är uttagen till laget och om hon är med besättningen efter den slutliga laguttagningen blir historisk hon, som första tjej att vara med i America Cup.

Vi noterar även att Charlie har myntat ett nytt svenskt seglings uttryck, Skicka den efter engelskans send it som han har plockat upp när han seglade med Artemis i ACWS i Neapel.

Om du missade det första programmet finns det här under. Bland annat med en telefonintervju med Mangus Mango Augustsson om den tragiska olyckan med lagets AC72:a.

Top