Provsegla Dragonfly den 19 maj!

Dragonfly anordnar testsegling den 19 maj, Lidingö på Ostkusten och Lidköping på västkusten:



För dig som är nyfiken på trimaransegling och våra båtar från danska Dragonfly arrangerar vi även i år en seglingsdag i maj. Kom och lär mer om flerskrovssegling, se våra båtar och häng med på vattnet och provsegla. Vi följer upp förra årets succé då vi seglade med 70 personer under en dag i strålande sol och fina vindar. Årets vårsegling blir söndagen den 19 maj då vi ser fram emot en riktigt kul dag med mycket segling!
Vi kör både på ostkusten (Stockholm/Lidingö) och på västkusten (Lidköping).

Stockholm
I Stockholm kommer vi att segla både Dragonfly 28 Sport och Dragonfly 35 Ultimate.  För seglingen sätter vi upp ett rullande schema på plats där man skriver upp sig på den båt man vill prova. En provsegling tar ca 40 minuter men kan variera beroende på väntelistan. Vi kommer att vara intill Best Western Villa Söderås i Elfvik på Lidingö. Där finns det både ett café och en restaurang med härlig utsikt över fjärden där vi kommer att segla. Vill du äta en god söndags brunch så tipsar vi om att boka bord i tid.

Plats: Villa Söderås: www.villasoderas.se, Söderåsvägen 1, Lidingö. Tel 08 765 28 95
Tid:kl 10.00 -16.00, med undantag för kortare pauser och lunch.
Anmälan:Om du inte redan anmält dig gör du det med ett mail till info@dragonflysverige.se,där ni anger hur många ni är som vill segla, provseglingsplats samt andra önskemål.
Har du frågor kan du också höra av dig till Jesper på telefon 070-5986668

Lidköping
I Lidköping kommer vi att segla endast Dragonfly 28 Sport och vi träffas i Lidköpings småbåtshamn som ligger utmed Strandgatan i västra hamnen. Att segla på den vidsträckta Kinneviken ger fina möjligheter till långa bogar och att verkligen uppleva segling med en Dragonfly. Vi är ute ungefär en timma åt gången med en kort lunchpaus mitt på dagen.

Plats: Lidköpings småbåtshamn
Tid:kl 10.00 -17.00, med undantag för kortare pauser och lunch.
Anmälan:Om du inte redan anmält dig gör du det med ett mail till oscar@dragonflysverige.se,där ni anger hur många ni är som vill segla, provseglings plats samt andra önskemål.
Har du frågor kan du också höra av dig till Oscar på telefon 070-738 49 33

Vi är tacksamma om du också kommer ihåg att höra av dig och avboka om du är anmäld men får förhinder. Håll gärna utkik på vår hemsida dagen innan för mer information om ev. ändringar och håll tummarna för riktigt bra seglingsvindar! Ta på dig skor med ljus sula och medtag egen flytväst om du har, annars finns det att låna.

Så om du likt Cleas Olivecrona vill prova på Dragonfly, ta chansen den 19 maj.

Top