The adventurous issue ute nu!

The adventurous issue, vår fetaste tidning någonsin(!), är tryckt och levereras till butik den 7 november. Ni kan dock läsa den redan idag via web och qiosk.

NYHETER

Search Magazine har egen monter på Scandinavian Boatshow i Stockholm. Besök oss gärna på adressen A09:10.

#5 2011 

The Adventurous issue. Nu är vi halvvägs in i hösthalvåret. Näst sista numret för året är levererat och om allt rullar på i vanlig ordning kommer det vara full fart ända fram till jul. Det ser vi fram emot! Den här gången bjuder vi på en gripande historia från vindsurfaren Andre Paskowski som det senaste året pendlat mellan ytterligheterna att förverkliga en dröm, i form av filmprojektet Minds Wide Open, och ta emot tuffa besked från läkare. Vidare bjuder vi på en berättelse från världscuptävlingarna i Klitmøller samt två profilreportage med kitesurfarna Anton Liljegren och Virena Andersson som båda kastar sig in i det ena äventyret efter det andra. För alla er som vill slipa formen har vi det sedvanliga teknikreportaget med Lars Petersen och den här gången lär han ut manövern helicopter tack. Dessutom förbundsidor där SSA tar Bundoran med storm, trunks och sköna sidor bonusSEGLING. Join the revolution and get stoked on Search. Happy late autumn surf 2 all of you!

Välj ett av följande alternativ; hämta ett exemplar i närmaste butik, ladda hem som pdf, läs on line, via Search egen App eller qiozk. Följ oss även på facebook och twitter.

http://www.searchmagazine.se/digital/index/36/read

http://www.qiozk.com/paper/search-magazine-surfing

http://www.facebook.com/pages/Search-Magazine-Surfing/126247834089803

http://twitter.com/SearchMagazine

Top