VECKANS QUIZ - VINN EN SEGLINGVECKA I KROATIEN

Delta i Veckans Quiz, tävla om fina priser och en seglingsvecka för sex i Kroatien med nya More 40.

HUR FUNKAR VECKANS QUIZ?


HUR GÅR DET TILL?

Tävlingen är uppdelad i två delar; en grundomgång ”Veckans Quiz” och den stora "Guldfinalen". Grundomgången pågår fram till 31 maj 2017. Guldfinalen pågår mellan 1 – 13 juni 2017. Vinnaren annonseras den 20 juni 2017. Vinsten kan tas ut från den 20 juni 2017 fram till den 15 oktober 2018.

Veckans Quiz hittar du i vårt veckoliga nyhetsbrev. Vinnaren av Veckans Quiz får ett fint pris från någon av våra partners. Dessutom kvalar vinnaren av Veckan Quiz in till Guldfinalen som går av stapeln i början av juni 2017 för att tävla om det stora guldfinalpriset; en seglingsvecka i Kroatien med nya More 40.

VILL DU VARA MED?

Börja prenumerera på vårt nyhetsbrev. Du tecknar dig genom att fylla i din e-postadress och trycka på SKICKA längre ner på sidan.

GULDFINALPRISET

Priset i Guldfinalen är en seglingsvecka för sex i Kroatien. Veckan arrangeras av More Sailing och båten som ställs till ditt och dina vänners förfogande är nya More 40. Värdet av seglingsveckan är cirka 35 000 kronor. Vinnaren står för kostnader i samband med seglingsveckan som resa tur och retur Kroatien, mat och om man önskar segla med en skeppare ombord.

MORE SAILING

More Sailing en av de främsta aktörerna i Sverige inom seglingsturism med baser i både Kroatien och Karibien. De har hjälpt seglingsentusiaster att planera sin seglingssemester, förverkliga drömmar om att segla över Atlanten eller investera i en egen båt sedan 2009.  Mer om More Sailing hittar du på www.moresailing.se.

ALLMÄNNA TÄVLINGSREGLER

1. Anställda på Search Magazine får inte deltaga i tävlingar som arrangeras av Search Magazine.

2. Alla avgifter eller eventuell skatt som uppstår i samband med utbetalt vinstbelopp eller värdet av vinsten betalas av vinnaren.

3. Om inte annat anges ansvarar Search Magazine inte för extra kostnader i samband med vinsten.

4. Vinnaren får själv stå för eventuell resa och logi i samband med vinsten.

5. Search Magazine står ej för reseförsäkring vid vinst av resa. Det åligger vinnaren/arna själva att teckna relevant försäkring för aktuell resa såvida inget annat anges.

6. Vinnarens namn, bild och röst kan komma att användas för kommersiellt syfte i Search Magazines kanaler.

7. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot någon ekonomisk motsvarighet, ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.

8. Search Magazine förbehåller sig rätten att när som helst under tävlingsperioden ändra tävlingen, regler och dess innehåll.

9. Vid alla tävlingar som är förknippade med resor gäller 18 års åldersgräns för att kunna vinna eller alternativt med målsmans medgivande, 18-årsgräns gäller även för tävlingar där lotter förekommer som vinster.

10. Om resan ställs in på grund av anledningar utanför Search Magazines kontroll som till exempel strejk, konkurs, naturkatastrof et c så utgår inget alternativt pris eller ersättning ekonomiskt.

Top