NÄSTA

SÅ HÄR HANTERAR VI DINA PERSONUPPGIFTER

September 02, 2008 @ 20:45:14   Foto SEARCH MAGAZINE


1 AV 1

Har du hört talas om GDPR? Det står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PuL).

 

Syftet med den nya lagstiftningen är att stärka skyddet av enskilda personers personuppgifter. De viktigaste ändringarna är att du har rätt att begära rättelse, radering eller tillgång till dina personuppgifter. Du har också rätt att invända mot behandling av personuppgifterna och att begränsa behandlingen av dina personuppgifter. När behandlingen av dina personuppgifter är baserad på ditt samtycke har du även rätt att närsomhelst ta tillbaka samtycket. Ditt återkallande kommer inte att påverka legaliteten gällande behandling av uppgifterna innan du återkallade ditt samtycke. Dessutom har du rätt att invända mot behandling av dina personuppgifter för användning till marknadsföring och du har rätt att ta del av de personuppgifter som du själv har lämnat, i ett strukturerat, vanligt och maskinläsbart format.

 

Det är viktigt för oss på Search Magazine att skydda våra kunders och användares personuppgifter, följa reglerna i förordningen, så att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Vi behöver dina uppgifter för att göra nyhetsutskick, hantera din prenumeration och / eller publicera din annons på på Search Magazine Marknad. Uppgifterna har du själv skickat till oss genom att teckna dig för en prenumeration, teckna dig för vårt nyhetsutskick och / eller skapa ett konto på Search Magazine Marknad. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss på Search Magazine och inte föras vidare till en tredje part.

 

Du kan när som helst avregistrera dig från våra utskick genom avregistreringslänken som finns i slutet av varje utskick. Om du vill ta bort dina uppgifter från vårt prenumerationsregister skickar du ett mail till prenumerera@searchmagazine.se. Om du vill ta bort dina uppgifter från Search Magazine Marknads register skickar du ett mail till marknad@searchmagazine.se.

 

Mer information om vår personuppgiftsbehandling hittar du här.

 

Med detta önskar vi dig många sköna dagar på vattnet.

 

Vänliga hälsningar redaktionen


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Göteborg Open sea Race 2018. Foto GOR/Göteborgs Quinnliga Segelsällskap

Lady Godiva Sail Racing Team vinner...

Starten för årets upplaga av Göteborg Open sea Race var planerad i princip när det blåste som mest i fredags. Tävlingsledningen beslutade att skjuta på start...

Match in Pink by Normandy Elite Tea...

Fotografiet ovan: Normandy Elite Team vinner Lysekil Women's Match 2018. Foto Dan Ljungsvik...

Första steget mot OS i Tokyo 2020 a...

Max Salminen vann VM-silver i Finnjolle i danska Århus. Max lyckades inte behål...

SK 30 PANI VANN ÖVERLÄGSET SANDHAMN...

SK 30 Pani med Janne Nystedt som skeppare blev totalvinnare i klassen SRS Classic i å...

NM i J/70 2018. Foto SVENSKA J/70 FÖRBUNDET

Nordiska Mästerskapet i J/70 avgjort

NM i J/70 seglades 9-11 augusti ute i Sandhamn med KSSS som arrangör. Det var första gån...x