NÄSTA

NY MODELL FRÅN J/ BOATS: J/99 Short-handed Offshore Speedster

Juli 27, 2018 @ 14:13:45   Foto J/BOATS


1 AV 2

J/Boats har precis släppt nyheten om en ny, snabb offshore-båt som ligger i pipelinen: J/99. Den 9,9 meter långa båten beskrivs som en "crew-friendly, offshore-capable speedster".

 

J/Boats har uppmärksammat efterfrågan på båtar som klarar lite tuffare och mer äventyrliga havskappseglingarna som Fastnet, Middle Sea och Chicago-Mac för att nämna några, där båtfart, segelhantering, strategi och väder-routing har identifierats som extra viktiga ingridienser. J/99 är designad med detta i åtanke och målet är att leverera bästa möjliga upplevelse oavsett om man seglar med full besättning eller shorthanded. Kombinationen ståhöjd och bekväm/modern inredning med rorkult och sportiga egenskaper är nyckeln. Rigg och deck är optimerade så att båten skall vara lätt att hantera även med mindre besättningar. Interiören inkluderar två tvillinghytter i fören, en rejäl framåtvänd navigeringsstation med stol, ett L-format pentry och en privat toalett/dusch längst fram.

 

Mer information kommer i september. Om du inte kan vänta tills dess kontaktar du din lokala handlare, i Sverige www.marstrandyachts.com.

 

J/99 från insidan.


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Anton och Fredrik mot VM-medalj

Med endast två seglingar kvar av VM i 470 seglar Anton Dahlberg/Fredrik Bergström ifrån i toppen. På tisdagen utökade de sin ledning i de extremt lätta sommar...

FAVORITER I TÄTEN EFTER LYSEKIL WOM...

Förra årets WIM Series-vinnare Pauline Courtois och hennes lag vann samtliga mat...

VM i Århus 49er LIVE

Idag är det dags för 49er-klasserna att stå i rampljuset när det är ...

Göteborg Open sea Race 2018. Foto GOR/Göteborgs Quinnliga Segelsällskap

Lady Godiva Sail Racing Team vinner...

Starten för årets upplaga av Göteborg Open sea Race var planerad i princip n&au...

Lysekil Womens Match LIVE

Pauline Courtois leder fortfarande världscuptävlingen i Lysekil, men det är t&a...x