NÄSTA

Produktionen av Najad fortsätter på västkusten!

Maj 15, 2018 @ 10:29:48   Foto najad


1 AV 1

Nya vindar på sjön kräver en ny segelkonfiguration. Najadbåtarna kommer fortsättningsvis byggas på svenska västkusten av Sail Yard i Uddevalla i deras toppmoderna lokaler. Najad har sedan tidigare ett etablerat samarbete med Sail Yard och ser fram emot att fortsätta utvecklas ihop. Varvet bygger även Arconas större båtmodeller, 465 och den nylanserade 435. Här kommer ett pressmeddelande från Najad Yachts.

 

Sedan 1 mars är Arcona och Najad systerföretag med samma ägare. Styrelsen tar nu ett viktigt steg i utvecklingen för båda märkena med att synkronisera affärsmodellerna och produktionslinjen.

 

Den nya modellen innebär ingen förändring för underleverantörer. Najad kommer fortsätta jobba med sina underleverantörer som tidigare för bästa resultat gällande kvalitet och design. Förändringen innebär att produktionen av Najad och Arcona effektiviseras genom att gå från tre produktionsställen till två med nya och moderna anläggningar.

 

Mest aktuellt hos Najad just nu är de nya modellerna N395 AC och N395 CC som marknadsförs som en äkta Mini Superyacht. Båten är framtagen av Farr Yacht Design och interiören av Ken Freivokh Design. Den första nya N395 AC är redan ute och seglar. Najad har också släppt en uppdatering av N505 - Next Generation, som också redan är sjösatt inför sommaren! Året 2018 presenterar Najad således tre nya välseglande modeller i ett program av världsklass!


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Videointervju med Anton Dahlberg & ...

Anton Dahlberg och Fredrik Bergström har seglat tillsammans sedan 2012. Fredrik kom från ett guld på Junior-VM och Anton hade precis seglat OS med Sebastian Östling. Idag, ...

Vi tar tempen på Team Pro4u inför SM

Team Pro4u laddar för sitt första Marstrand Big Boat Race där de har chans a...

Anton och Fredrik på pallplats

Efter två dagars kappsegling och totalt sex race har Anton Dahlberg och Fredrik Bergs...

Video: Dags att skaffa en A-cat?

Den grekiske A-cat seglaren Trigonis Konstantinos ville tacka alla som önskade honom grat...

Anton Dahlberg & Fredrik Bergström ...

Med två dagar kvar av 470-EM i Burgas vid Svarta Havet leder Anton Dahlberg och Fredr...x