NÄSTA

Peter Bökmark & Martin Persson vann SWE 505 CUP i BKSS

Maj 14, 2018 @ 15:05:06   Foto Int.505 förbund Sverige


1 AV 5

Hela 20 båtar tog sig till Bjölanda Kile i helgen för SWE 505 Cup. Det blev till slut Peter Bökmark och Martin Persson som höll ihop det även på söndagen efter en stark lördag. Såhär skriver det svenska 505-förbundet:

 

"Topptrion från lördagen 1 höll för trycket och lyckades behålla sina placeringar. Både Martin och Peter och tvåan Tomas Berg/Patrik Wollmersson vann varsin segling och var jämna och stabila. Endast tre poäng skilde mellan dessa två nya team i klassen. Riktigt starkt seglat! GRATTIS! Tom och Toni Hastenpflug fick inte till det lika bra som dagen innan i de två första seglingarna, men redde upp situationen med en 2:a i sista seglingen och slutade således trea totalt. Sista seglingen vanns av stockholmsteamet Tomas Grundel/Johan Strömdahl, de slutade 7:a totalt. Återvändarna Christer Båth/Magnus Ohlsson fick efterhand ordning på sin nya båt och avslutade med en 8:e plats i sista seglingen. Det var jämna och spännande seglingar och 17av de 20 besättningarna hade någon placering bland de 10 bästa. BKSS svarade för fina arrangemang. Stort TACK BKSS!"

 

 

 

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Video: Havets kollaps

Oavsett vad vi tror så är varje människa i världen beroende av havet för att överleva. Men vår förbränning av fossilt bränsle förstö...

Video: Yrvind förklarar sin situation

Sven Yrvind avbröt förra veckan sin seglats för att bygga en ny båt. Exle...

Svenskar på Turkiets största sommar...

Christian Harding och Eddie Klements är på plats i Istanbul för att segla N...

Till salu: Racingmaskinen "MOMO"

IRC jv72:n "MOMO" är en av de mest framgångsrika racingbåtarna som har byg...

Detta klipp från Volvo Ocean Race f...

Volvo Ocean Race 2017/18 kommer många av oss minnas för evigt. Det innehöll fa...x