NÄSTA

Peter Bökmark & Martin Persson vann SWE 505 CUP i BKSS

Maj 14, 2018 @ 15:05:06   Foto Int.505 förbund Sverige


1 AV 5

Hela 20 båtar tog sig till Bjölanda Kile i helgen för SWE 505 Cup. Det blev till slut Peter Bökmark och Martin Persson som höll ihop det även på söndagen efter en stark lördag. Såhär skriver det svenska 505-förbundet:

 

"Topptrion från lördagen 1 höll för trycket och lyckades behålla sina placeringar. Både Martin och Peter och tvåan Tomas Berg/Patrik Wollmersson vann varsin segling och var jämna och stabila. Endast tre poäng skilde mellan dessa två nya team i klassen. Riktigt starkt seglat! GRATTIS! Tom och Toni Hastenpflug fick inte till det lika bra som dagen innan i de två första seglingarna, men redde upp situationen med en 2:a i sista seglingen och slutade således trea totalt. Sista seglingen vanns av stockholmsteamet Tomas Grundel/Johan Strömdahl, de slutade 7:a totalt. Återvändarna Christer Båth/Magnus Ohlsson fick efterhand ordning på sin nya båt och avslutade med en 8:e plats i sista seglingen. Det var jämna och spännande seglingar och 17av de 20 besättningarna hade någon placering bland de 10 bästa. BKSS svarade för fina arrangemang. Stort TACK BKSS!"

 

 

 

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Videointervju med Anton Dahlberg & ...

Anton Dahlberg och Fredrik Bergström har seglat tillsammans sedan 2012. Fredrik kom från ett guld på Junior-VM och Anton hade precis seglat OS med Sebastian Östling. Idag, ...

Vi tar tempen på Team Pro4u inför SM

Team Pro4u laddar för sitt första Marstrand Big Boat Race där de har chans a...

Anton och Fredrik på pallplats

Efter två dagars kappsegling och totalt sex race har Anton Dahlberg och Fredrik Bergs...

Video: Dags att skaffa en A-cat?

Den grekiske A-cat seglaren Trigonis Konstantinos ville tacka alla som önskade honom grat...

Anton Dahlberg & Fredrik Bergström ...

Med två dagar kvar av 470-EM i Burgas vid Svarta Havet leder Anton Dahlberg och Fredr...x