NÄSTA

Peter Bökmark & Martin Persson vann SWE 505 CUP i BKSS

Maj 14, 2018 @ 15:05:06   Foto Int.505 förbund Sverige


1 AV 5

Hela 20 båtar tog sig till Bjölanda Kile i helgen för SWE 505 Cup. Det blev till slut Peter Bökmark och Martin Persson som höll ihop det även på söndagen efter en stark lördag. Såhär skriver det svenska 505-förbundet:

 

"Topptrion från lördagen 1 höll för trycket och lyckades behålla sina placeringar. Både Martin och Peter och tvåan Tomas Berg/Patrik Wollmersson vann varsin segling och var jämna och stabila. Endast tre poäng skilde mellan dessa två nya team i klassen. Riktigt starkt seglat! GRATTIS! Tom och Toni Hastenpflug fick inte till det lika bra som dagen innan i de två första seglingarna, men redde upp situationen med en 2:a i sista seglingen och slutade således trea totalt. Sista seglingen vanns av stockholmsteamet Tomas Grundel/Johan Strömdahl, de slutade 7:a totalt. Återvändarna Christer Båth/Magnus Ohlsson fick efterhand ordning på sin nya båt och avslutade med en 8:e plats i sista seglingen. Det var jämna och spännande seglingar och 17av de 20 besättningarna hade någon placering bland de 10 bästa. BKSS svarade för fina arrangemang. Stort TACK BKSS!"

 

 

 

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Chockerande beslut inför Paralympic...

IPC-kriterierna är de kriterier som måste uppfyllas för att få lov att ha med en gren i Paralympics, kriterier som ”World Sailing” verkligen har gjort allt f...

BOK MED 356 SIDOR LISTAR SEGELKLUBB...

Ulf Lycke i Nyköping har under mer än tio år sökt och listat allt tryck u...

Brons för Klara och Rebecca på Värl...

Det blev en bronsmedalj för Klara Wester och Rebecca Netzler när Världscupen...

Silver till Josefin i Japan

Ett stort grattis till Josefin Olsson som tog silver vid världscupen i japanska Enoshi...

Se hur en vindflöjel fungerar (video)

I videon nedan kan ni se Ryan från Sailing Kittiwake berätta hur en vindflöjel...x