NÄSTA

NYA BÅTAR

Maj 10, 2018 @ 10:07:48   Foto delphiayachts.eu


1 AV 1

Det är ingen hemlighet att vi är barnsligt förtjusta i båtar, av alla sorter; stora, små, med ett, två eller tre skrov, gamla klassiker, nya och moderna, båtar för cruising och racing eller både och. Här tar vi en titt på Delphia 42.

 

Bara för att det har varit ganska tyst kring Delphia Yachts de senaste åren när det kommer till nyproduktion, innebär det inte att varvet befinner sig i stiltje. Tvärt om. Enligt företagets Public Relations Manager Ewa Kot expanderar man sin verksamhet i Olecko (nordöstra Polen). Man har också öppnat ett nytt forsknings- och utvecklingscenter på över 3000 m2, detta för att utveckla nya material och vidga modellportföljen ytterligare. Först på tur står en ny 42-fotare som är tänkt att ta över efter varvets storsäljare Delphia 40.3. Båten är signerad erfarne designern Tony Castro och siktet är inställt mot ägare som uppskattar en hälsosam dos av sport i sin segling. Den är utrustad med T-köl och dubbla roder, har chines och integrerat peke samt en öppen akterspegel. Värt att nämna är också de stora däckfönsterna i mörkt glas samt de långsträckta, elliptiska portlightsen. Varvet planerar att sjösätta ytterligare en ny modell under 2018 som sträcker cirka 58 fot. Mer information hittar du på delphiayachts.eu.


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Video: Havets kollaps

Oavsett vad vi tror så är varje människa i världen beroende av havet för att överleva. Men vår förbränning av fossilt bränsle förstö...

Video: Yrvind förklarar sin situation

Sven Yrvind avbröt förra veckan sin seglats för att bygga en ny båt. Exle...

Svenskar på Turkiets största sommar...

Christian Harding och Eddie Klements är på plats i Istanbul för att segla N...

Till salu: Racingmaskinen "MOMO"

IRC jv72:n "MOMO" är en av de mest framgångsrika racingbåtarna som har byg...

Detta klipp från Volvo Ocean Race f...

Volvo Ocean Race 2017/18 kommer många av oss minnas för evigt. Det innehöll fa...x