NÄSTA

NYA BÅTAR

Maj 10, 2018 @ 10:07:48   Foto delphiayachts.eu


1 AV 1

Det är ingen hemlighet att vi är barnsligt förtjusta i båtar, av alla sorter; stora, små, med ett, två eller tre skrov, gamla klassiker, nya och moderna, båtar för cruising och racing eller både och. Här tar vi en titt på Delphia 42.

 

Bara för att det har varit ganska tyst kring Delphia Yachts de senaste åren när det kommer till nyproduktion, innebär det inte att varvet befinner sig i stiltje. Tvärt om. Enligt företagets Public Relations Manager Ewa Kot expanderar man sin verksamhet i Olecko (nordöstra Polen). Man har också öppnat ett nytt forsknings- och utvecklingscenter på över 3000 m2, detta för att utveckla nya material och vidga modellportföljen ytterligare. Först på tur står en ny 42-fotare som är tänkt att ta över efter varvets storsäljare Delphia 40.3. Båten är signerad erfarne designern Tony Castro och siktet är inställt mot ägare som uppskattar en hälsosam dos av sport i sin segling. Den är utrustad med T-köl och dubbla roder, har chines och integrerat peke samt en öppen akterspegel. Värt att nämna är också de stora däckfönsterna i mörkt glas samt de långsträckta, elliptiska portlightsen. Varvet planerar att sjösätta ytterligare en ny modell under 2018 som sträcker cirka 58 fot. Mer information hittar du på delphiayachts.eu.


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

18ft Skiff Europeans Mark Foy Troph...

I somras seglades EM (och Mark Foy Trophy) för International 18ft Skiffs på vackra Gardasjön. Mästerskapet lockade lag från Danmark, UK, Ungern, Tyskland och k...

Initiativet TJEJER PÅ HAVET

Nedan följer information från arrangören b...

Små marginaler på VM i ClubSwan 50 ...

Just nu pågår VM i ClubSwan 50 (Rolex Swan Cup) i Porto Cervo och av det hä...

53 FOT FINN TILL SALU I NEWPORT FÖR 1250000$

53 FOT FINN TILL SALU I NEWPORT FÖR...

Sparkman & Stephens är inte bara ett erkänt designhus utan också b&arin...

Eskadern Viking Explorers seglar öv...

Den vänliga eskadern Viking Explorers samlar en grupp långseglare som hjälp...x