NÄSTA

Team Gross/Klinga: Hanna måste operera foten (VIDEO)

Mars 09, 2018 @ 13:09:28   Foto team gross/klinga


1 AV 1

Förra veckan lanserade Julia Gross och Hanna Klinga ett sammarbete med Solidsport. Tillsammans kommer de en gång i månaden kommer släppa ett avsnitt om hur deras satsning mot OS 2020.

 

Men de kommer även med kortare klipp emellan avsnitten. Det senaste klippet handlar om Hanna Klinga som har fått en infektion i foten som gör att de inte kan segla de närmsta veckorna. Läs deras text nedan och se även klippet.

 

I december 2017 fick Hanna en blåsa på sin fot som sedan ledde till infektion. Under januari tampades hon med infektionen som vägrade ge sig och efter konsultation med många läkare kom vi fram till att operation var det bästa alternativet. Detta för att lösa problemet långsiktigt.

 

Man blir starkare av motgång än av medgång...

 

Julia har fått många seglingstimmar under februari månad med inhopparen Hugo Christensson och fortsätter träningen. Hanna befinner sig hemma i Göteborg och gör allt för att vara tillbaka på vattnet så snart som möjligt. Operationen gjordes den 16 februari och vi hoppas segla tillsammans igen när det är dags för Världscupen i Hyeres 25 april.


Tack till alla som stöttar oss även när vi har det lite tufft! Svenska seglarförbundet, vår klubb KSSS och resurspersonerna på SOK, tack!

 

.

 

Du har väl inte missat del ett av deras nya webb-tv-serie?

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Salminen på pallplats i EM!

Max Salminen fortsätter sin klättring i resultatlistan på EM i Finnjolle. Han var 31:a efter första dagen och åtta efter andra. Men efter en stark onsdag, där ...

Seglingens stereotyper

Eftersom att det är torsdag bjuder vi på några så kallade "Throwback...

Båtar & grävmaskiner är ingen bra k...

Hur tänkte dom här? Personerna i klippet försöker lasta en grävmaskin...

Julius Hallström & SAP Extreme Sail...

Det var de trefaldiga vinnarna Alinghi som startade 2018 års säsong bäst ne...

"Det sista vi behöver göra är att s...

Varför säger David Katz så? Är han en miljö-sadist? Nej så ...x