NÄSTA

4 onödiga prylar att ha ombord

Februari 16, 2018 @ 22:15:59   Foto boat international


1 AV 1

Det finns mycket som är bra att ta med sig på seglingsturen samtidigt som det finns väldigt mycket onödigt... Vi listar upp kanske både bra saker och några som kanske är lite överdrivna.

 

kindle

 

1. Om det är nånting som tar mycket plats och väger mycket så är det böcker. Därför är en surfplatta eller Kindle ett jättebra sätt att få med sig mycket böcker på resan fast på ett enkelt sätt.

 

solglasögon

2. För dig som känner att det är svårt att hinna filma allt på resan finns de här solglasögonen som har två inbyggda kameror som gör det enkelt att filma precis allt.

 

gopro omni

3. Vill du maximera filmningen och få det bästa vinklarna på båten har GoPro tagit fram GoPro Omni som kan filma 360 grader för att aldrig missa nått.

 

translator

4. Onödig men praktiskt är ledorden för nästa produkt. Känner du igen dig i att vara i ett land där språket brister? Den här produkten heter Pilot och stoppas in i örat och översätter sen direkt. Det tillkommer två hörsnäckor, en till dig själv och en till personen du pratar med. Kopplas samman med en App för att ställa in rätt språk vid rätt tillfälle.

 

Hela listan hittar du på www.boatinternational.com.


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Salminen på pallplats i EM!

Max Salminen fortsätter sin klättring i resultatlistan på EM i Finnjolle. Han var 31:a efter första dagen och åtta efter andra. Men efter en stark onsdag, där ...

Seglingens stereotyper

Eftersom att det är torsdag bjuder vi på några så kallade "Throwback...

Båtar & grävmaskiner är ingen bra k...

Hur tänkte dom här? Personerna i klippet försöker lasta en grävmaskin...

Julius Hallström & SAP Extreme Sail...

Det var de trefaldiga vinnarna Alinghi som startade 2018 års säsong bäst ne...

"Det sista vi behöver göra är att s...

Varför säger David Katz så? Är han en miljö-sadist? Nej så ...x