Veckans 5 mest lästa: Katamaran råkar illa ut

Titt som tätt överraskar ni läsare med att visa extra stort intresse för en del inlägg. Man skulle kunna tro att det är lätt att förutspå vilka inlägg som kommer bli mer populära än andra men så är inte alltid fallet.

5. 46-fots katamaran surfar gigantisk våg in i hamn - (video)

Inte många personer hade försökt sig på detta, med all rätt. Den australiensiska skepparen Ian Sloan tog det vågade beslutet att surfa in i hamnen i Queensland, Australien.

4. Från dröm till mardröm

Sommaren 2016 skulle pensionärsdrömmen att segla runt Australiens kust uppfyllas. Men den krossades efter att parets katamaran kraschat rakt in i en klippa kort tid efter att de satt segel.

3. Man i hemmabyggd båt räddad efter 100 dagar till havs

En Australiensisk man i en hemmabyggd segelbåt har räddats utanför Hawaiis kust 104 dagar in i hans hemresa från Panama.

2. 13 bilder på fantastisk träinteriör i klassiska båtar

Många klassiska båtar är gamla och sunkiga. Men det finns inte mycket som är finare än en väl omhändertagen klassisk båt med fin interiör i trä.

1. Video: Katamaran råkar illa ut

Trots det dåliga vädret bestämde sig dessa tre personer att gå ut på havet utanför Rom. Men de stötte på svårigheter: motorn stannade och båten började ta in vatten. Alla ombord räddades men båten sjönk.

Top