NÄSTA

5 JULKLAPPSTIPS TILL SEGLAREN

December 13, 2017 @ 17:25:22   Foto wester netzler sailing


1 AV 6

Är du stressad för julshoppingen? Här listar vi fem tips julklappstips till seglaren. Produkterna på listan är våra tips och är den innehåller inget sponsrat innehåll.

 

1. RADIOSTYRD SEGELBÅT

Perfekt att ha i segelbåten och ta fram när du har tråkigt på sommarkvällarna, eller gå ner till sjön på vintern när det är för kallt för att segla själv. Varför inte köpa en till dig också, så kan du ni racea! Dragon Force 65 V6 är den nya uppdaterade version 6 av denna populära modell som vuxit till den största klassen i Sverige.

Pris: ca 2490 kr

Du hittar den här.

 

2. VATTENTÄT KAMER FRÅN GARMIN

Föreviga de bästa ögonblicken i livet (som oftast äger rum på havet). Vi lever upptagna liv idag och ibland är det kul att se tillbaka på vad man har gjort. Garmin VIRB Ultra 30 är en utmärkt actionkamera. Den kan spela in video i 4K och ta stillbilder med 12,0 megapixel. Bildkvaliteten (gäller både stillbilder och video) är riktigt snygg med fina färger och bra skärpa (kameran kompenserar för skakningar).

Pris: ca 3750 kr

Du hittar den här.

 

3. LÄTTANVÄND SEGLARKLOCKA

Har någon i din familj svårt att komma i tid? Eller saknar hen bara en bra seglarklocka? OS Series 2 är en lättanvänd startklocka med stor LCD-skärm (26mm display som visar 10mm höga siffror) tillverkad i robust ABS-plast. Klockan kommer med ett kardborrearmband men ett gummiarmband med rostfritt spänne medföljer. Klockan har de mest nödvändiga funktionerna som alarm, tidtagning, kalender och belysning.

Pris: ca 799 kr

Du hittar den här.

 

4. LEGO-SEGELBÅT

America’s Cup och Volvo Ocean Race velar fram och tillbaka mellan enskrov och flerskrov. Men varför bestämma sig? Lego har gjort en som är både och! Ett bra julklappstips om inte annat.

Pris: ca 40$

Du hittar den här.

 

5. MIGHTY MUG

Något varmt, kallt eller mättande i muggen kan få vem som helst på gott humör. Med mighty mug kan man dessutom njuta av favoritdrycken utan att riskera spill då muggen står stadigt på däck med hjälp ”smartgrip technology”. När man ställer ner koppen skapas ett sug som griper tag i plana ytor och som skall klara både kraftiga lut och hårda knuffar.

Pris: ca 15€

Du hittar den här.


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Bronsmedalj till Max Salminen i Fin...

Pressmeddelande från Svenska Seglarförbundet: Max Salminen seglade på lördagen hem en bronsmedalj när Finnjolle-EM avslutade i s...

VOR: Inatt går starten av Leg 7

Inatt går starten av Leg 7 i Volvo Ocean Race från Aukland i Nya Zeeland till I...

Skrovet sitter äntligen ihop - Balt...

I januari skrev vi om nya Baltic 112 som är under konstruktion. Nu har ytterligare ett...

En minimalistisk livsstil ombord på...

Teresa bestämde sig för att bara äga så pass mycket saker att det f&ar...

Starten av leg 7 - Dongfeng leder u...

Nu är seglarna på väg ut från Auckland och leg 7 är i full g&ari...



x