NÄSTA

Nya superyachten Project Alpha från Oyster Yachts

December 12, 2017 @ 09:54:49   Foto


1 AV 2

Det brittiska varvet Oyster Yachts har börjat samarbeta med designstudion Reichel-Pugh för att skapa den 33,53 meter långa Project Alpha.

 

Denna kolfiberbåt utvecklades till en återkommande kund som föredrar att flyga till sin yacht snarare än att segla långa distanser.

 

Oyster Yachts VD David Tyderman förklarar skillnaden mellan Project Alpha och varvets flaggskepp, Oyster 118: ”Det är som att välja mellan Range Rover (Oyster 118) eller Aston Martin (Project Alpha). En är kul att bränna till golfklubben med, den andra väljer du för att köra den längre sträckan upp till de skotska högländerna.”

 

 

Upp till 8 gäster kan bo på Project Alpha som är uppdelad i fyra olika sviter, inklusive en huvudsvit i fören som sträcker sig hela vägen från styrbord till barbord. Det finns även plats för en besättning på upp till 6 personer och plats för en ribb i aktern.

 

Trots det nya samarbetet kommer Oyster fortfarande utveckla nya modeller med Rob Humphreys Yacht Design, inklusive den nya 32 meters båten nedan.

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Videointervju med Anton Dahlberg & ...

Anton Dahlberg och Fredrik Bergström har seglat tillsammans sedan 2012. Fredrik kom från ett guld på Junior-VM och Anton hade precis seglat OS med Sebastian Östling. Idag, ...

Vi tar tempen på Team Pro4u inför SM

Team Pro4u laddar för sitt första Marstrand Big Boat Race där de har chans a...

Anton och Fredrik på pallplats

Efter två dagars kappsegling och totalt sex race har Anton Dahlberg och Fredrik Bergs...

Video: Dags att skaffa en A-cat?

Den grekiske A-cat seglaren Trigonis Konstantinos ville tacka alla som önskade honom grat...

Anton Dahlberg & Fredrik Bergström ...

Med två dagar kvar av 470-EM i Burgas vid Svarta Havet leder Anton Dahlberg och Fredr...x