NÄSTA

Nya superyachten Project Alpha från Oyster Yachts

December 12, 2017 @ 09:54:49   Foto


1 AV 2

Det brittiska varvet Oyster Yachts har börjat samarbeta med designstudion Reichel-Pugh för att skapa den 33,53 meter långa Project Alpha.

 

Denna kolfiberbåt utvecklades till en återkommande kund som föredrar att flyga till sin yacht snarare än att segla långa distanser.

 

Oyster Yachts VD David Tyderman förklarar skillnaden mellan Project Alpha och varvets flaggskepp, Oyster 118: ”Det är som att välja mellan Range Rover (Oyster 118) eller Aston Martin (Project Alpha). En är kul att bränna till golfklubben med, den andra väljer du för att köra den längre sträckan upp till de skotska högländerna.”

 

 

Upp till 8 gäster kan bo på Project Alpha som är uppdelad i fyra olika sviter, inklusive en huvudsvit i fören som sträcker sig hela vägen från styrbord till barbord. Det finns även plats för en besättning på upp till 6 personer och plats för en ribb i aktern.

 

Trots det nya samarbetet kommer Oyster fortfarande utveckla nya modeller med Rob Humphreys Yacht Design, inklusive den nya 32 meters båten nedan.

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Sitter jolletakterna i tro (video)?

Martine Grael, Annalise Murphy, Jena Mai Hansen, Tamara Echegoyen, Nina Curtis och Marie Riou har precis avslutat sitt första Volvo Ocean Race.   Innan havskapps...

Låt oss presentera långseglarfamilj...

Youtubekanalen Sailing Catalpa drivs av en långseglande familj på fyra; Lee, Sa...

Suns Out Guns Out (video)!

Låt oss presentera Shaun och Julia som lämnat nio till fem för att ta sig f...

Startfältet till Lysekil Women’s Ma...

Trine Palludan ersätts av Henriette Koch som skeppare för Team Kattnakken i Lysek...

Video: Bakom kulisserna i Spindrift...

Få en unik inblick i Yann, Christophe, Francois, Matthieu, Coco, Marc, Edouard and Ch...x