NÄSTA

TEAM ANNA TAR BRONS I KOREA

November 18, 2017 @ 09:24:06   Foto WIM SERIES 


1 AV 4

Det har varit några tuffa dagar med skiftiga förhållanden för våra svenska matchracing damer. Den som bemästrade skiften bäst var Lucy Macgregor från England och bästa svensk blev Team Anna på en tredjeplats. 

 

 

Efter två förluster mot Trine Palludan i Semifinalen skrev Team Anna så här på Facebook

 

"Fasen det är sååååå sjukt tråkigt att förlora. Nästan så tråkigt att man undrar varför man gillar att tävla 😡😱 Idag var danskorna bättre än oss, snabbare i alla fall. Vi lyckades inte sätta emot och ingen final i Korea för oss. Men om det är något vi vet är det hur mycket bättre det känns och är att avsluta på pallen så imorgon är det 100% all in i petit final och vi ska ge allt för bronset."

 

team anna

 

Man kan lugnt säga att de var revansh sugna när de mötte Fransyskan Pauline Courtois i Petit Final och om de gjorrde de medbravur. Två raka vinster till Team Anna och bronset var säkrat. Grattis!

 

 

Lyckligvis är Team Anna gladare idag och skriver på sin Facebook: 

 

Yes vi knöt ihop säcken och vann bronset idag 💪🏻🥉Sjukt beslutsamma, på i hela prestarterna och framåt på banan. Tajta race och skojigt att avsluta 2-0 👏🏻😊 Vi åker hem med en nyfunnen kärlek till vindskiften i Korea och superglada över hur vi haft det i teamet. Vi nådde vårt mål med pallen och att vara ett grymt komplett teamet! Tack för support hemifrån.

 

 

Det såg även bra ut för Caroline Sylvan som slutade på en fjärdeplats efter Round Robin men fick sen en några tuffa matcher mot Macgregor i kvartsfinal och deras regatta slutade där.

 

sylvan

 

Den tredje svenska beästtningen på plats var Linnéa Floser som slutade på en 11e plats i Round Robin och därav tog även hennes racing slut. 

 

floser

 

Mer resultat och information finns på www.wimseries.com.


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

Videointervju med Anton Dahlberg & ...

Anton Dahlberg och Fredrik Bergström har seglat tillsammans sedan 2012. Fredrik kom från ett guld på Junior-VM och Anton hade precis seglat OS med Sebastian Östling. Idag, ...

Vi tar tempen på Team Pro4u inför SM

Team Pro4u laddar för sitt första Marstrand Big Boat Race där de har chans a...

Anton och Fredrik på pallplats

Efter två dagars kappsegling och totalt sex race har Anton Dahlberg och Fredrik Bergs...

Video: Dags att skaffa en A-cat?

Den grekiske A-cat seglaren Trigonis Konstantinos ville tacka alla som önskade honom grat...

Anton Dahlberg & Fredrik Bergström ...

Med två dagar kvar av 470-EM i Burgas vid Svarta Havet leder Anton Dahlberg och Fredr...x