NÄSTA

Hugo Boss förlänger sitt avtal med Alex Thomson

November 16, 2017 @ 14:52:26   Foto alex thomson racing


1 AV 2

Hugo Boss har förlängt deras partnerskap med Alex Thomson Racing ytterligare fyra år, gör att avtalet pågår fram till slutet av 2021. Hugo Boss har sponsrat laget sedan 2003 vilket gör deras partnerskap till ett av de längsta i segelsporten.

 

 

Thomson ser fram emot 2020 och siktar på att ta hem guldet.

 

- Jag ser fram emot en till framgångsrik cykel, med fokus på att bygga det bästa laget, båten och kampanjen för Vendée Globe 2020. Hugo Boss har som våran huvudsponsor stöttat laget och tillåtit oss att pusha gränserna, både seglingsmässigt men även i hur vi sprider vår sport till fansen.

 

 

 

 

Mark Langer, VD på Hugo Boss AG, adderade:

 

- Alex Thomson är en enastående idrottsman och är en jättebra ambassadör för vårt varumärke. Tillsammans med han och hans lag kan vi se tillbaka på många otroliga stunder både på och av vattnet. Vi är väldigt nöjda att fortsätta vårt framgångsrika samarbete.

 

 

Alex Thomson har slagit tre offshore-rekord och är den yngsta blev 1999 den yngsta skepparen att vinna Clipper Round the World Race vid 25 års ålder. Han har dock aldrig vunnit Vendée Globe på sina tre försök och nu ska han alltså göra det fjärde 2020.

 

 

Trots alla sina meriter så är han förmodligen mest känd för sina PR-trick där han gör olika stunter med sin båt. Kolla in två av de bästa nedan.

 

 

.

 

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

SM I MATCH RACING FÖR DAMER

För andra året i rad avgörs SM i Matchracing för damer på Lidingö. De allra bästa lagen i Sverige är inbjudna att tävla om titeln Svensk Mästare och vinnarlaget bjuds i...

Video: Hårdvind i J/70!

Detta klipp blev viralt när det lades ut för ungefär ett år sedan. Det ko...

Video: Foiling på bro!

Filmskaparna Horue Movie har ännu en gång gjort en fantastisk video. Här foils...

Emelie Lindström - Bästa kvällen i ...

Emelie är en mångseglare från Göteborg, numera bosatt i Malmö. Hon brinner för all typ a...

Veckans regelsituation: "Med den hä...

Claes Lundin har sedan tidig ålder seglat allt från Laser, Flying Dutchman till...x