NÄSTA

Svenskor presterar på Busan Match Cup - "Det känns väldigt bra i båten hittills och vi har verkligen hittat grym fart i båten både på kryss och läns."

November 15, 2017 @ 13:24:41   Foto wim series


1 AV 4

Nu är Busan Match Cup igång på riktigt! Vi har tre svenska lag på plats och såhär långt är det New Sweden Match Racing Team med Caroline Sylvan som har presterat bäst.

 

 

New Sweden Match Racing Team som, utöver Sylvan, består av Malin Holmberg, Louise Kruuse Af Verchou, Klara Ekdahl och Johanna Thiringer har tagit sju segrar av åtta möjliga och ligger tvåa i round robin med tre matcher kvar.

 

 

 

 

"Det känns väldigt bra i båten hittills och vi har verkligen hittat grym fart i båten både på kryss och läns. Arbetet ombord funkar väldigt bra och vi har seglat bra på banan i de skiftiga och byiga förhållandena," säger Carolin Sylvan.

 

 

"Än så länge har vi tre matcher kvar i round robin så vi vet inte helt vem vi kommer att få möta i kvarten. Men vi ser fram emot att fortsätta med samma goa känsla resten av matcherna och det känns som att om vi fortsätter få till det på samma sätt så kan vi slå vem som helst."

 

 

Team Anna Östling har kommit igen efter en svag start på round robin och har tagit fem segrar av åtta möjliga. Med tre matcher kvar, även för dem, kan svenskmötet mellan Team Anna och New Sweden Match Racing Team bli avgörande för vilka som slutar på topp inför kvartfinalerna.

 

 

Tyvärr är nykomlingarna på WIM Series, Peregrine Racing med Linnea Floser vid rodret, utslagna efter en seger och tio förluster.

 

 

Highlights dag 2:

 

 

 

 

 

Nuvarande resultat:

 

 

 

 

Totalställning WIM Series 2017:

 

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

SM I MATCH RACING FÖR DAMER

För andra året i rad avgörs SM i Matchracing för damer på Lidingö. De allra bästa lagen i Sverige är inbjudna att tävla om titeln Svensk Mästare och vinnarlaget bjuds i...

Video: Hårdvind i J/70!

Detta klipp blev viralt när det lades ut för ungefär ett år sedan. Det ko...

Video: Foiling på bro!

Filmskaparna Horue Movie har ännu en gång gjort en fantastisk video. Här foils...

Emelie Lindström - Bästa kvällen i ...

Emelie är en mångseglare från Göteborg, numera bosatt i Malmö. Hon brinner för all typ a...

Veckans regelsituation: "Med den hä...

Claes Lundin har sedan tidig ålder seglat allt från Laser, Flying Dutchman till...x