NÄSTA

Svenskor presterar på Busan Match Cup - "Det känns väldigt bra i båten hittills och vi har verkligen hittat grym fart i båten både på kryss och läns."

November 15, 2017 @ 13:24:41   Foto wim series


1 AV 4

Nu är Busan Match Cup igång på riktigt! Vi har tre svenska lag på plats och såhär långt är det New Sweden Match Racing Team med Caroline Sylvan som har presterat bäst.

 

 

New Sweden Match Racing Team som, utöver Sylvan, består av Malin Holmberg, Louise Kruuse Af Verchou, Klara Ekdahl och Johanna Thiringer har tagit sju segrar av åtta möjliga och ligger tvåa i round robin med tre matcher kvar.

 

 

 

 

"Det känns väldigt bra i båten hittills och vi har verkligen hittat grym fart i båten både på kryss och läns. Arbetet ombord funkar väldigt bra och vi har seglat bra på banan i de skiftiga och byiga förhållandena," säger Carolin Sylvan.

 

 

"Än så länge har vi tre matcher kvar i round robin så vi vet inte helt vem vi kommer att få möta i kvarten. Men vi ser fram emot att fortsätta med samma goa känsla resten av matcherna och det känns som att om vi fortsätter få till det på samma sätt så kan vi slå vem som helst."

 

 

Team Anna Östling har kommit igen efter en svag start på round robin och har tagit fem segrar av åtta möjliga. Med tre matcher kvar, även för dem, kan svenskmötet mellan Team Anna och New Sweden Match Racing Team bli avgörande för vilka som slutar på topp inför kvartfinalerna.

 

 

Tyvärr är nykomlingarna på WIM Series, Peregrine Racing med Linnea Floser vid rodret, utslagna efter en seger och tio förluster.

 

 

Highlights dag 2:

 

 

 

 

 

Nuvarande resultat:

 

 

 

 

Totalställning WIM Series 2017:

 

 


KOMMENTERA

Security Image

RELATERADE ARTIKLAR

LÄS SENASTE NUMRET

05-2017

DE FEM MEST LÄSTA

The Sea Cleaner - Kan lagra 250 ton...

Som vi skrev om förra veckan är det otroligt mycket plast i haven och det bara ökar vilket måste få ett stopp.   Forskning har publi...

Världens bästa DF65-seglare håller ...

John Tushingham, konstruktör till världens snabbast växande radiostyrda sege...

Uppdatering från Vestas 11th Hour R...

Fem båtar befinner sig i vaggorna i Itajaí, men Vestas 11th Hour Racing och Sc...

MAPFRE med söndrigt storsegel (VIDEO)

MAPFRE fick stanna vid Kap Horn för att deras storsegel gick av på mitten.

Nu får man bidrag för köp av elmoto...

Bidrag till elcyklar och andra elfordon är populärt och hittills har över 15...x