En dag kvar till EM, nära tappa masten!

Search Magazine | Juli 06/2014

GKSS OCR i maj. Foto Search Magazine
49er-duon Victor Bergström och Victor Västernäs är i Helsingfors och laddar inför EM i 49:er. Tävlingen är den första av årets mästerskap, VM seglas i september i Spanien.   Teamet har varit på plats i den finska huvudstaden i en vecka och tränat på tävlingsbanorna vid västra hamnen. För några dagar sedan var man riktigt nära en förödande katastrof då man var en bult från... Läs mer »

  I   Kommentera

Malmö bjuder in till kappsegling i Västra hamnen

MALMÖ SAIL WEEK 2014 | Juli 06/2014

MALMÖ SAILWEEK 2014
Malmö Stad i samarbete med Malmö Segel Sällskap bjuder in till kappsegling i Västra hamnen i Malmö.   Klasser Moth och Skånes Sailing League (SSL)   Information angående SSL kontakta Sailcoach Niklas Emond: sailcoach.skane@gmail.com   PROGRAM   Lördag 16 augusti 9-10 Registrering 10 Skepparmöte 11-15 Race 19 Regattamiddag Moth   Söndag 17 augusti 10 Skepparmöte 11-15 Race 16 Prisutdelning 19 Rega... Läs mer »

  I   Kommentera

Världens vackraste katamaran!

Carlo Borlengh | Juli 06/2014

big_LunaRossa14cb_02212
Luna Rossa har alltid legat i framkant vad det gäller design av båtar som är sköna att vila ögonen på. Deras AC72:a som användes i Americas Cup är pensionerad nu men deras 45:a har samma design och både är lika snygga! Italienarna har precis börjat foila med sin AC45:a i Cagliari på Sardinen, läckert! Mera fint på lunarossachallenge.com/ Läs mer »

  I   Kommentera

Randig våtdräkt skyddar mot hajattacker!

Ted Talk | Juli 06/2014

Randig våtdräkt
Hajattackerna på människor som simmar och surfar har ökat, det är dessutom många som har slutat med att människor har avlidit. Ett skydd mot hajar är med andra ord något som är högt prioriterat.   Det verkar som man är en lösning på spåret. Den australiensiska open water simmaren Hamish Jolly ville utveckla en våtdräkt som minskar risken för hajattack när man simmar. Han samarbetade med mari... Läs mer »

  I   Kommentera

Snygg video från Nacra F20 FCS

Nacra Sailing | Juli 06/2014

Foto Nacra Sailing
  Nacra F20 FCS from Nacra Sailing on Vimeo. Läs mer »

  I   Kommentera

Sjöräddningssällskapet - Födelsedagsfesten, en ...

Sjöräddningssällskapet | Juli 04/2014

Sjöräddningssällskapet - Födelsedagsfesten, en kortdokumentär
Från larmrapporten: Segelbåt på grund vid Hallskär, sydost Nämdö. Hård vind. Risk att båten slås sönder mot klipporna. Larmet går 21.59 och räddningsbåten Björn Christer skickas ut...   I den här kortdokumentären skildras en födelsedagsfest på en segelbåt i Stockholm skärgård den 19 augusti 2011. Kvällen blev dramatisk och slutade i sjönöd. Nu möts r&a... Läs mer »

  I   Kommentera

The man, Chuck Patterson!

S-A-P - Surf and Photography | Juli 05/2014

The man, Chuck Patterson! Foto S-A-P - Surf and Photography
Skidåkaren som blev surfare och sen ville finna sina skidrötter igen. Vad gör man, jo självklart blir det vattenskidor i surfvågor. Chuck Patterson är mannen vi pratar om! Chuck som är tagen direkt ur ett baywatchavsnitt är en man med många strängar på sin lyra, han paddlar SUP, surfar och skojar med hajar. Hans facebooksida är spännande att följa.   Här kör han med fartdräkt!   ... Läs mer »

  I   Kommentera
superlowlow

APRIL ISSUE OUT NOW!


x