E-jolle VM, idag helt utan strejk!

Johan Lanner | Juli 24/2014

image-2
E-jolle VM har blivit särskilt uppmärksammat för den strejk som stoppade seglarna från att komma ut på havet. Det var de lokala musselplockaran som hade lagt en järnring i hamninloppet med sina båtar. Äntligen har vi fått tag på bilder på spektaklet, via kullaviks seglaren Johan Lanner som själv är med på tävlingarna i La Rochelle.      På plakaten kan vi läsa Moules Mortes que ... Läs mer »

  I   Kommentera

Anna Tunnicliffe, true titan!

Donnie Wagner | Juli 24/2014

Anna Tunniclife, true titan
Anna Tunnicliffe är en av världens bäst tränade tjejer, nu är det snart dags för crossfit games. Anna är en profil inom segling med olympisk guld i laser radial och två gånger framröstad till årets seglare. För en tid sen meddelade hon att satsningen i 49:er FX skulle avslutas för att istället satsa fullt ut på crossfit och bli världens bäst tränade tjej.   Anna har dock inte lagt våtdr&... Läs mer »

  I   Kommentera

Flygande babordsstarter på moth VM!

Beau Outteridge | Juli 23/2014

Flygande babordstarter
På Hayling Island är det moth VM med över 125 deltagare. Tyvärr har vinden varit lite för lätt de senaste dagarna för att få in alla planerade race, när man nu är inne på finalseglingarna. Det är många väntade namn uppe i toppen, leder gör Robert Greenhalgh före Chris Rashley och Nathan Outteridge. Svenska Nils Åkervall är också väl framme, 26:te plats inför dagens segling är im... Läs mer »

  I   Kommentera

VM stoppas av strejkande musselplockare!

Breschi SSR | Juli 22/2014

Breschi SSR
I franska La Rochelle pågår just nu E-jolle VM. Dagens seglingar fick en något annorlunda försening som bara kan hända i Frankrike. Man har hört talas om strejkande franska bönder som blockerar motorvägarna med sina traktorer, det här var väldigt likt. De franska musselplockarna strejkade mot ökade utsläpp som hotar deras levebröd och precis som sina landsmän på jordbruket strejkade de med stil och flärd. &nb... Läs mer »

  I   Kommentera

Försök att göra en snyggare video; Horue kitefo...

Horue Movie | Juli 22/2014

Horue Movie
Om ni någon gång tänkt att spela in en riktigt snygg film om er sport, satsning eller tävling hämta inspiration från detta. Franska filmarna Horue Movie är helt grymma på att hitta detaljer i naturen och omgivningen som sätter stämning och känsla på videon.   Efter det imponernade introt följer film från en kitefoil Speed tävling i Port Saint Louise där Maxime Noche vann herrklassen med 33.406 knop oc... Läs mer »

  I   Kommentera

Spränger brygga med fyrverkeri!

| Juli 21/2014

Bryggan med fyrverkeri
 Det går inte alltid som man har tänkt sig, det var tänkt att fyrverkerierna på bryggan skulle göra natthimmeln vacker med ljus och färg. Tyvärr lyckades man sätta krutpjäserna åt fel håll, så raketerna avfyrades rakt ner i bryggan istället för upp i luften. Resultatet är hysteriskt roligt att se på men prova inte detta hemma.        Mobillänk:https://www.you... Läs mer »

  I   Kommentera

Lagkamraterna om Spithills utvik: "It´s disturb...

ESPN | Juli 21/2014

It´s disturbing, Spithill i lånad båt!
Vi har alla Jimmy Spithills utvik för ESPN för evigt fast etsat på näthinnan, antagligen har ingen seglat naken i en moth tidigare. Nu kommer det fram att båten som det hela utspelar sig i inte är Jimmys egna moth utan tillhör Artemis, Iain ”Goobs” Jensen. Lagkamraterna i Team Oracle USA verkar inte allt för nöjda med vad deras kapten hittat på och ifrågasätter hans omdöme i klippet nedan.     ... Läs mer »

  I   1 Kommentarer
Search Magazine #3 2014. Foto Xaume Olleros/PSI/Volvo Ocean Race

ADVENTUROUS ISSUE #43 OUT NOW!
PASSION RULES


x