Årets höjdpunkt för Melges 24-seglare närmare s...

www.melges24europeans14.com | April 09/2014

Årets höjdpunkt för Melges 24-seglare närmare sig med stormsteg.
MKB Bank Melges 24 European Championship 2014 på ungerska Lake Balaton lockar proffs och amatörer från hela Europa.   Årets höjdpunkt för Melges 24-seglare, EM i Ungern, går av stapeln den 2-9 maj. Med en månad kvar till start har tävlingen lockat 63 båtar från 18 olika nationer; Österrike (4), Tjeckien (1), Danmark (9), Estland (2), Finland (2), Frankrike (2), UK (2), Tyskland (7), Ungern (10), Italien (6), L... Läs mer »

  I   Kommentera

Portsmouth lockar Sir Ben Ainslie med miljoner...

Lloyd Images | April 09/2014

Ben Ainslie kör Extreme Sailing Series den här säsongen. Foto Lloyd Images
Enligt The News hoppas Portsmouth kunna locka till sig Sir Ben Ainslie för att etablera en permanent seglingsbas i staden. Chefen för Portsmouth kommunfullmäktige Gerald Vernon-Jackson har lagt ett mångmiljonbud (£8m) för finansiering av utrustning och infrastruktur om Sir Ben Ainslie väljer att upprätta sin bas på platsen.   Gerald Vernon-Jackson kommenterar (fritt översatt): "Jag har pratat med Department for Business om ... Läs mer »

  I   Kommentera

AC-vinnaren kikar på Phantom som träningsjolle

PierreRickContin.fr | April 08/2014

Oracles tränare testar Flying Phantom.
Philippe Presti är en väldigt erfaren seglare och samtidigt tränare för Team Oracle. Herr Presti gästade nyligen franska Phantom International för att testa Flying Phantom för att undersöka om den kan vara en lämplig träningsplattform för America's Cup-laget. Ryktet säger att det blev affär...   Första videon visar coachens intresse, andra en 5 minuter lång sekvens råmaterial från en bog i och ur va... Läs mer »

  I   Kommentera

Mäktig video från 100 fotaren Ragamuffin

Team Ragamuffin | April 08/2014

Ragamuffin 100 utanför Tasmanien.
Under det senaste racet mellan Sydney och Hobart filmade man både från ovan och ombord den vackra och imponerande 100 fotaren Ragamuffin. Nu har man klippt ihop det till en Gopro-edit som beskriver hur tävlingen genomförs. För att publiken inte ska somna har man lyckats trimma ner det till 5 minuter. Det är inte det mest actionladdade klippet, men det får en att bli sugen och pepp på att segla.    Det blev en ganska blyg start på t... Läs mer »

  I   Kommentera

The Edge of Denmark

Jesus Carceller | April 07/2014

Victor David Rosario. Foto Jesus Carceller
Här är ett klipp om surfare Victor Rosario och hans surfvardag i Danmark. Victor är ursprungligen från från Dominikanska Republiken. Filmen THE EDGE OF DENMARK är resultatet av ett samarbete mellan LAKOR Soulwear och Victor Rosario. Kevin Pedersen har fotat och redigerat. Extramaterial kommer från Lars Goth.   För några år sedan gjorde vi ett porträtt med Victor (#1 2010), i samband med det hamnade han på omslaget (... Läs mer »

  I   Kommentera

Tom Bushell om “bästa och värsta" mediejobbet i...

Volvo Ocean Race | April 07/2014

Tom Bushell med Ian Walker. Foto Volvo Oxean Race
I hård konkurens med andra sökande tog TV-sportpresentatören Tom Bushell den första platsen till ett av de tuffaste mediejobben i världen som reporter ombord på Abu Dhabi Ocean Racing i Volvo Ocean Race 2014-15.   Här berättar Tom Bushell, on board reporter på Abu Dhabi Ocean Racing, om sin syn på uppdraget...     Läs mer »

  I   Kommentera

Elixir - actionsporternas filmfestival 2014

Elixir | April 06/2014

Elixir - actionsporternas filmfestival 2014
Årets ödmjukaste filmfestival går av stapeln i Göteborg den 8 april, i Stockholm den 9 april samt i Östersund den 16 april. Köp din biljett på www.elixirfilm.se!   Läs mer »

  I   Kommentera

#1 2014

JANUARY ISSUE OUT NOW!


x