Tips till bucket-listan

Visste du förresten var uttrycket Bucket List kommer från? Inte vi heller men Google stod oss till tjänst. Uttrycket kommer från engelskans ”kick the bucket” som är en omskrivning för att gå i graven. Bucket List är helt enkelt en lista med drömmar man vill förverkliga innan det är för sent; som att kappsegla i Brittiska Jungfruöarna. Kolla in klippet nedan så förstår du vad vi menar.

BVI Spring Regatta lockar årligen både proffs- och amatörbesättningar från hela världen till Race Village vid Nanny Cay på Tortola för att vara med på kappseglingen som bäst besrivs med orden "seglarfest i paradiset". Det bjuds på uppvärmning och tips för den som behöver det, upplägget är varierat och beror på väder och vind, men en sak är säker och det är att du kommer se mycket av BVI under både spännande och trevliga former med likasinnade.

Mer om regattan hittar du i artikeln BVI Spring Regatta - Kappsegling i paradiset som vi skrev i samarbete med British Virgin Islands Tourist Board & Film Commission för ett par år sedan. Lika aktuell idag som då.

Top